Hafthor Bjornsson: Ένα «Βουνό» 50 κιλά λιγότερο και γραμμωμένο

Τα διέλυσε όλα στο «Game of Thrones», το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και στην πυγμαχία.

Ήταν από τις πιο εμφατικές μορφές του Game of Thrones, από εκείνες που τις σκέφτεσαι και ανατριχιάζεις. Σε όλη τη διάρκεια της σειράς είδαμε τον Sir Gregor Clegane με τρία διαφορετικά πρόσωπα, ωστόσο μέχρι σήμερα μόνο έναν αγαπήσαμε περισσότερο. Και αυτό είναι εκείνο του Hafþór Júlíus Björnsson.

Μια και μιλάμε για Game of Thrones, θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές της σειράς του HBO.

Θυμηθείτε τα τρία διαφορετικά πρόσωπα του Sir Gregor Clegane (ή αλλιώς του «The Mountain») στο Game of Thrones στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Τελευταία φορά που ασχοληθήκαμε με το αγαπημένο μας «Βουνό» ήταν στην τελευταία «μαύρη» σεζόν του Game of Thrones, ίσως στο απόλυτο highlight του τελευταίου κύκλου που δεν ήταν άλλο από τη μάχη των αδερφών Clegane, Gregor και Sandor την ώρα που καταστρεφόταν το Kings Landing.

 

 

Ο Hafþór Júlíus Björnsson μπορεί να έγινε γνωστός για τη θηριώδη εμφάνισηκαι να έχει πάρει το βραβείο του «World’s Strongest Man», αυτή τη στιγμή όμως το θηρίο από την Ισλανδία παρουσιάζεται εντελώς διαφορετικός, εμφανώς αδυνατισμένος και αρκετά γραμμωμένος.

Ο λόγος; Ο 33χρονος ετοιμάζεται να μπει στο χώρο της πυγμαχίας και προκειμένου να τα καταφέρει έπεσε από τα 205 στα 155 κιλά.

 

 

Μάλιστα έβγαλε βίντεο όπου εξηγεί την τρομακτική του μετάλλαξη, όπου εξηγεί ποια διατροφή και γυμναστική τον μετέτρεψε σε ένα γραμμωμένο «Βουνό».

 

 

Σύντομα ο «Sir Gregor» θα λάβει θέση στη γωνία του ρινγκ του Λας Βέγκας, εκεί όπου το Σεπτέμβριο θα κάνει το ντεμπούτο του με αντίπαλο τον εξίσου strongman, Eddie Hall.

Μέχρι τότε σας αφήνουμε ένα sparring session όπου έκανε πριν κάποια χρόνια με τον σύγχρονο «Μίδα» του αθλητισμού, Conor McGregor Conor McGregor.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved