Είδαμε τι κορμιά έφτιαξαν στην καραντίνα και ντραπήκαμε για λογαριασμό μας

Είναι κοινό, ανδρικό φαινόμενο, όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε. 

 Θα είμαστε ειλικρινείς. Εμείς δουλίτσα για το ταλαιπωρημένο μας κορμί δεν κάναμε μέσα στην καραντίνα. Ο ένας έπαιξε λίγο μπάσκετ, αλλά οι υπόλοιποι παίζαμε με τα χειριστήρια του Playstation. Και μην μας κράζετε γιατί ήταν από τις ελάχιστες απολαύσεις μέσα στην καραντίνα. Για να λέμε μεταξύ μας αλήθειες το ίδιο κάνατε και εσείς. Όχι όμως όλοι. Κάποιοι τα καταφέρατε υπέροχα.

Γιατί η αλήθεια είναι πως όσο εμείς σπάγαμε νέο ρεκόρ στα video games και στις παραγγελίες delivery, κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν δουλειά. Άνθρωποι που πραγματικά μεταμορφώθηκαν, που άφησαν πίσω τους κακές συνήθειες και δεν τους πήρε από κάτω ο καναπές. Που έβαλαν πρόγραμμα και αποφάσισαν να ακολουθήσουν διατροφή και γυμναστική και που τώρα κοιτάζεις τα αποτελέσματα τους και ζηλεύεις θανάσιμα.

 

 

Εμείς αυτές τις μεταμορφώσεις τις μαζέψαμε, τις επιλέξαμε, τις βάλαμε στην άκρη και τις παρουσιάζουμε στις παρακάτω φωτογραφίες. Και τους αξίζουν συγχαρητήρια για το πείσμα τους και την πίστη τους σε αυτό που έκαναν. Χειροκρότημα από όλους μας.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved