Η προπόνηση του Chris Hemsworth για το νέο Thor

Το βίντεο δείχνει πως ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Love and Thunder.

Όπως και η Ρώμη έτσι και ο Thor δεν έχτισε το σώμα του σε μία μέρα. Ο Chris Hemsworth έχει σχολιάσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις του ότι για να φτάσει το επιθυμητό αποτέλεσμα που τον μεταμορφώνει σε θεό του κεραυνού, έπρεπε να ξεπεράσει τα όρια του και να πιέσει τον εαυτό του.

Και τα κατάφερε.

Κάπως έτσι δείχνει να κάνει και στο καινούργιο βίντεο, με τον ηθοποιό να έχει σχολιάσει πως έδωσε έμφαση στην ταχύτητα και την αντοχή, αναποδογυρίζοντας λάστιχα και κάνοντας speed boxing. Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, δείχνει να κάνει προπονήσεις με σκοινιά μαζί με τον personal trainer του, Luke Zocchi.

 

Μπορεί το κλιπάκι να διαρκεί μόλις μερικά δευτερόλεπτα, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα πως η προπόνηση του Hemsworth είναι αρκετά απαιτητική και σκληρή. Σε σημείο μάλιστα που ένα φίλος σχολιάζει πως είναι έτοιμος να κάνει εμετό από την πίεση – συνηθισμένο φαινόμενο για τους αθλητές που φτάνουν στα άκρα.

Αξίζει βέβαια να πούμε πως η μυική δύναμη του Chris Hemsworth, οφείλεται ξεκάθαρα όλα αυτά τα χρόνια σε εντατική προπόνηση στο sled training. Το σπρώξιμο των κιλών με την σπονδυλική στήλη σε ορθή θέση ώστε να μην υπάρξει τραυματισμός από την πίεση, δυναμώνει όχι μόνο τα χέρια και τον κορμό αλλά λίγο-πολύ ολόκληρο το σώμα. Τα πόδια παίζουν έμφαση και θα νιώσεις να «πιάνονται» μύες που δεν ήξερες ότι υπάρχουν στο σώμα σου.

Σε κάθε περίπτωση, είναι η εξαντλητική προπόνηση του Hemsworth που τον κρατάει σε γραμμή όλα αυτά τα χρόνια. Σημειώνουμε πως το Thor: Love and Thunder είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2022 μετά την ταινία Black Widow.

Ελπίζουμε μέχρι τότε ο Chris να έχει επιβιώσει από την προπόνηση.

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved