Πώς ο Trent Alexander-Arnold κρατήθηκε σε φόρμα στην καραντίνα

Οι πέντε τακτικές που τον κάνουν τον παίκτη που είναι σήμερα.

Δεν είναι τυχαίο που ο Trent είναι ίσως ένας από τους καλύτερους παίκτες του αγγλικού πρωταθλήματος. Για να μπορεί ωστόσο να παραμείνει σε φόρμα, δεν απαιτείται μόνο να γυμνάζεται καθημερινά αλλά να έχει σε διαύγεια το νου του. Η περσινή χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη, αλλά βρήκε τρόπους μέσα στην καραντίνα για να αντεπεξέλθει. Μίλησε για όλα όσα τον κάνουν καλύτερο στην τελευταία του συνέντευξη στο GQ.

 

Οι ασκήσεις του

«Τώρα που οι προπονήσεις έχουν ξαναρχίσει, τα πράγματα έχουν βρει τους ρυθμούς τους. Όμως κατά την διάρκεια του lockdown έπρεπε να βρούμε διαφορετικούς τρόπους ώστε και να γυμναστούμε, αλλά και να βρίσκουμε κίνητρο. Δίνω έμφαση στη σταθερότητα αλλά και πώς να παραμένω σε φόρμα νοητικά. Χρησιμοποιώ το Theragun Pro για ζέσταμα αλλά και για αποθεραπεία».

 

Η διατροφή του

«Έχουμε μερικούς από τους καλύτερους διατροφολόγους και σεφ στο κλαμπ. Ο εγκλεισμός με έκανε να τους εκτιμήσω ακόμα περισσότερο. Μπήκα στη διαδικασία να ετοιμάσω κάποια γεύματα μόνος μου, αλλά...δεν είχαν όλα την επιτυχία που είχαν κάποια άλλα».

 

 

Οι ένοχες απολαύσεις του

«Μέσα στο 2020 σίγουρα έπαιξα αρκετά video games. Και όταν μιλάμε για Fifa, σίγουρα θα κάτσω με τις ώρες. Όσον αφορά το φαγητό δεν το παρακάνω. Παράγγειλα κάποιες φορές από τα Nando’s αλλά η διατροφή μου σε γενικές γραμμές δεν είναι ανθυγιεινή».

 

Η αξία του ύπνου

«Όταν θες να αναρρώσεις σώμα και νου, εξυπακούεται πως ο ύπνος πρέπει να παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Παίζει μεγάλο ρόλο στην απόδοση μου και στο γεγονός πως όσο περισσότερο μένω πιστός στο πλάνο μου, τόσο πιο ξεκούραστος θα ξυπνήσω και τόσο καλύτερα θα αποδώσω».

 

Ο κορωνοϊός στη ζωή του

«Η χρονιά που πέρασε είχε αλλαγές τόσο για μένα όσο και για την υπόλοιπη ομάδα. Ουσιαστικά έβαλα τον εαυτό μου σε μια νέα διαδικασία, κάνοντας προπονήσεις μέσω του Zoom, παίζοντας σκάκι αλλά και video games. Ήταν μία καλή ευκαιρία να δώσω περισσότερη προσοχή στον εαυτό μου, να ξεκουραστώ και να σκεφτώ τα παιχνίδια μου».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved