Έρευνα: Οι άντρες πρέπει να βγαίνουν με τους κολλητούς τους τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα
893 SHARES

Υιοθετούμε πάραυτα. 

Αν μέχρι τώρα αισθανόσουν άσχημα που πήγαινες για μπίρες και φαγητό με τους κολλητούς (μόνοι σας όχι μαζί της), καιρός να μάθεις πως όχι μόνο καλά κάνεις αλλά επιβάλλεται. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα γίνει τσακωμός μεταξύ σας και θα σου πετάξει κάποια ατάκα του στυλ «Όλο φεύγεις και με αφήνεις», θυμήσου να της δείξεις αυτήν εδώ την έρευνα.

Το Τμήμα Νευροεπιστημών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, ενθαρρύνει τους άντρες να βρίσκονται τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα για έξοδο ή ποτό, ώστε να απολαμβάνουν όλα τα οφέλη που προσφέρει η μάζωξη της αντροπαρέας. Για την ακρίβεια, ο χαβαλές που θα προκύψει μειώνει τα επίπεδα του στρες, αυξάνεται το συναίσθημα της γενναιοδωρίας αναμεταξύ της παρέας και βοηθά στην απελευθέρωση ενδορφινών, που είναι ό,τι χρειάζεσαι για καλή διάθεση. Με λίγα λόγια μπορεί να περνάς καλά μαζί τους, αλλά τα οφέλη θα περάσουν και μέσα στη σχέση. Και προφανώς το θέλει αυτό.

Αλλιώς πες της ότι θα παίζεις μέρα-νύχτα Xbox. Σίγουρα θα προτιμήσει να πας για μπίρες μιας και όλα κλέινουν νωρίς.893 SHARES