Kip Up: Η τέχνη του να σηκώνεσαι σαν νίντζα

Μάθε πώς να το πραγματοποιείς μέσα σε μόλις 5 λεπτά.

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές κινήσεις που έχεις δει πολλές φορές στη ζωή σου. Ένα τίναγμα από την οριζόντια θέση της ξάπλας που σε φέρνει σε λίγα δέκατα σε όρθια στάση. Αυτό που δεν είχες ιδέα πώς το ονομάζουν ενώ ταυτόχρονα θα ήθελες πολύ να το καταφέρεις κάποια στιγμή.

Αυτό το τίναγμα λέγεται Kip Up και σύμφωνα με τους ειδικούς δεν χρειάζεται να είσαι «λάστιχο» για να το καταφέρεις. Εδώ και οι πιο χοντρούληδες αθλητές το καταφέρνουν, όπως ο Marcus Smart.

 

 

Το ίδιο και ο Braun Strowman ο οποίος ζυγίζει γύρω στα 200 κιλά.

 

 

Το Kip Up λοιπόν είναι μια σειρά πραγμάτων που χρειάζεται να βάλεις στο μυαλό σου. Πέρα από το να προπονήσεις το σώμα σου να «φέρεται» σαν λάστιχο, οφείλεις να ευθυγραμμίσεις και το μυαλό σε αυτή την κίνηση. Διότι καλοί και οι κάτω κοιλιακοί αλλά αν το μυαλό δεν είναι ένα με το σώμα, θα τρως μονάχα τούμπες.

Στο παρακάτω βίντεο λοιπόν θα μάθεις τη διαδικασία του Kip Up. Ουσιαστικά πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στην κίνηση του κορμιού και να έχεις υπομονή. Όσο περισσότερο επαναλάβεις τις κινήσεις που θα «ζεστάνουν» το κορμί και το μυαλό σου, τόσο πιο εύκολα και γρήγορα θα καταφέρεις να το πραγματοποιήσεις.

Αν είσαι έτοιμος, ας ξεκινήσει το μάθημα.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved