Πώς θα χάσεις όλα εκείνα τα κιλά των διακοπών

Restart στον οργανισμό και το σώμα με πρόγραμμα και συνέπεια. 

Κολύμπησες και λιάστηκες, αλλά έφαγες πολύ και ήπιες περισσότερο. Αυτά κομμένα πλέον. Το reboot του οργανισμού σου ξεκινά τώρα, έτσι ώστε να φύγουν όλα τα περιττά κιλά του καλοκαιριού. Και θα το κάνεις ευκολότερα, ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές. 

 

Μπόλικα λαχανικά και κρέας

matrixfood

 

Είναι ο λόγος που οι περισσότερες δίαιτες αποτυγχάνουν. Δημιουργούν σοκ στον εγκέφαλο και κατά συνέπεια στον οργανισμό λόγω των στερήσεων, με αποτέλεσμα να είσαι μονίμως αδύναμος. Δώσε λοιπόν το κάτι παραπάνω, αυξάνοντας τα γεύματα που περιέχουν λαχανικά και κρέας. Η αύξηση ζωικής πρωτεΐνης με κρέας, πουλερικά και ψάρια αλλά και της φυτικής (όσπρια, σπανάκι, ξηροί καρποί), πρέπει να διπλασιαστούν σε κάθε σου γεύμα για να κάψεις πιο γρήγορα.

 

Άμεση αποτοξίνωση

fight

 

Τα πρώτα περιττά κιλά θα φύγουν εύκολα αν μπεις σε συστηματική προπόνηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεται να βοηθήσεις παραπάνω τον οργανισμό σου. Για ένα μήνα κόψε τελείως το ποτό, τα γλυκά, πίνε πάρα πολύ νερό και τρώγε συστηματικά τα γεύματα σου. Θα ξεφορτωθείς λίπος πολύ πιο γρήγορα.

 

Τόνωσε την καρδιά σου

 

Βασικός νόμος: για κάθε μέρα που δεν πας γυμναστήριο, πρόσθεσε μία ώρα τρέξιμο, πρωί-βράδυ, στον διάδρομο. Οι καρδιοαναπνευστικές ασκήσεις, ενισχύουν την υγεία της καρδιάς και δυναμώνουν τα πνευμόνια. Χώρια όλες εκείνες οι θερμίδες που θα κάψεις.

 

Βάλε φέτος και μία πολεμική τέχνη

 

Δεν είναι μόνο ότι θα καταφέρεις να διώξεις το στρες, αλλά το ασκησιολόγιο των περισσοτέρων πολεμικών τεχνών, γυμνάζει μυϊκές ομάδες που δεν μπορείς να δουλέψεις με τα όργανα στο γυμναστήριο. Η αερόβια προπόνησή τους θα δυναμώσει το σώμα και θα διώξει τα περιττά κιλά, προσφέροντας και γνώση πάνω στην αυτοάμυνα. Jiu jitsu για να δουλέψεις έδαφος, μποξ για δυνατότερο κορμό και αύξηση δύναμης και κινεζικές πολεμικές τέχνες για ευλυγισία και ταχύτητα. Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να βγεις χαμένος.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved