Ο personal trainer, Δημήτρης Μώρος, θα ετοιμάζει κάθε εβδομάδα μία προπόνηση για τους αναγνώστες του Ratpack. Τις έχεις;

Κοίτα πώς έχουν τα πράγματα: Όταν μιλάμε για personal training στη χώρα μας υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που οφείλεις να τους εμπιστεύεσαι τυφλά. Ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Μώρος. Αν νομίζεις, για παράδειγμα ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τυχαία τα καταφέρνει τόσο καλά στα αγωνίσματα του Survivor, κάνεις λάθος. Με τον Δημήτρη έκανε προπονήσεις για να προετοιμαστεί για το παιχνίδι. 

Από σήμερα ο Δημήτρης θα σου παρουσιάζει προπονήσεις αποκλειστικά για το Ratpack, οι οποίες δεν εγγυώνται μόνο τα καλύτερα αποτελέσματα, αλλά είναι προϊόντα γνώσης και πολύχρονης εμπειρίας. Είπαμε, τον Δημήτρη οφείλεις να τον εμπιστεύεσαι.

Κάθε Τρίτη, λοιπόν, κατευθείαν από το Fitness Art, ένα χώρο που ακόμα και αν δεν το έχεις καθόλου με τη γυμναστική θα σε κάνει να θέλεις να προπονηθείς, ο Δημήτρης θα προσπαθεί να σε κάνει όσο πιο fit γίνεται για το Καλοκαίρι που έρχεται.

Και αφού μιλάμε για Καλοκαίρι, μιλάμε για απώλεια κιλών, κάψιμο λίπους και κοιλιακούς.

Ο Δημήτρης ετοίμασε ένα πρόγραμμα 5 γύρων και 3 ασκήσεων για να κάψεις το λίπος σου και να δεις τους κοιλιακούς να γεμίζουν αυτοπεποίθηση και να συστήνονται στον έξω κόσμο. Οι πλάγιες κάμψεις, τα burpees και οι προβολές με άλμα θα είναι οι σύμμαχοί σου σε αυτή την προσπάθεια.

Και όλα αυτά μέσα σε 19 λεπτά αφού κάθε γύρος διαρκεί 3 λεπτά και θα έχεις ένα λεπτό διάλειμμα ανάμεσά τους. Προσπάθησε να κάνεις όσες περισσότερες επαναλήψεις μπορεί. Αν πιάσεις όσες προτείνει ο Δημήτρης, τότε να ξέρεις ότι σίγουρα θα σε μισήσει το περιττό λίπος που κάνει μακράς διαρκείας διακοπές γύρω από στην κοιλιά σου (και όχι μόνο) και θα λατρέψουν οι κοιλιακοί σου.

Εδώ μπορείς να μάθεις περισσότερα για τον Δημήτρη

Εδω μπορείς να μάθεις περισσότερα για το Fitness Art

Είσαι έτοιμος; Πάμε.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved