Τι πρέπει να τρως ανάλογα με την ηλικία σου

Άλλο να είσαι 20, άλλο 30 και άλλο 40 χρονών. Κάνε αυτό που πρέπει.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Οι περισσότεροι από εμάς δεν δίνουμε την απαραίτητη προσοχή στις τροφές που καταναλώνουμε. Όμως η σωστή διατροφή είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την υγεία μας, μαζί φυσικά με την συστηματική άσκηση. Μήπως τελικά ήρθε η ώρα να προσέξουμε την διατροφή μας και να επικεντρωθούμε μια για πάντα στις διατροφικές ανάγκες του σώματός μας; Φτάνει πια με αυτά τα γευστικά αλλά ανθυγιεινά φαγητά:
 
 
 
Αυτές οι ανάγκες διαφέρουν από ηλικία σε ηλικία αν και δεν θα ήταν κακό να τις ακολουθούμε από τα πρώτα χρόνια της ζωής μας. Κάποιες άλλες, όπως το να πίνουμε νερό και να τρώμε φρούτα και λαχανικά, σε αντίθεση με τις ανάγκες που θα δούμε παρακάτω, παραμένουν σταθερές. Αν τρως σωστά, τότε θα αποκτήσεις με το σώμα σου μια εξαιρετικά καλή σχέση. Όλοι το θέλουμε αυτό.
 
 
Δες στις φωτογραφίες ποια είναι η σωστή διατροφή για τους άντρες της ηλικίας των 20, των 30 και των 40 και ξεκίνα και εσύ το ταξίδι για μία καλύτερη υγεία. Μην ξεχνάς, είμαστε αυτό που τρώμε.

 

 
 


©2016-2023 Ratpack.gr - All rights reserved