Συντηρείς κορμί με junk food; Κι όμως!

Το μυστικό κρύβεται στο timing και στην ποσότητα

Είσαι σε δίαιτα και προσπαθείς να κρατηθείς μακριά από τα delivery; Δύσκολο πράγμα ειδικά για τους κοιλιόδουλους. Αν όμως δεν να τα καταφέρνεις δεν χάθηκε ο κόσμος. Υπάρχουν άλλοι – πλάγιοι – τρόποι για να γλιτώσεις το κακό.

Αν θες να γίνεις Connor McGregor θα σε σταματήσω εδώ, καλύτερα διάβασε κάνα άλλο άρθρο. Αν όμως θες νορμάλ πράγματα τότε τα παρακάτω tips μπορεί να σε σώσουν.

Ρίξε μια ματιά λοιπόν.

Έξτρα λιπαρά; Στο καλό

Μην φοβάσαι, δεν θα σε αναγκάσω να φας σουβλάκι λαχανικών – μην το ξεφτιλίσουμε – αλλά με κάθε πιτόγυρο (burger, πίτσα κ.λ.π.) καλό είναι να αποφεύγεις τα έξτρα παχυντικά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση σως, πατάτες τηγανιτές (κυρίως), ή έστω το αναψυκτικό. 

Το παν είναι το timing

Δίαιτα με junk κάνεις, την γυμναστική δεν θα τη γλιτώσεις. Καλώς ή κακώς θερμίδες θα πάρεις και πολλές μάλιστα, ωστόσο μπορείς μερικές να τις κατανείμεις σωστά στον οργανισμό σου. Καλό είναι λοιπόν πριν χλαπακιάσεις να έχεις κάνει εντατική άσκηση 90 δευτερολέπτων η οποία θα μετατρέψει μερική από τη «βρωμιά» σε μυϊκή μάζα. Από το να πάρεις σκέτο λίπος καλύτερο θα είναι.

Είπαμε junk φίλε αλλά με μέτρο

Όταν μιλήσαμε για τέτοια φαγητά δεν φαντάζομαι να νόμιζες πως κάθε μέρα θα’ τρωγες απ’ έξω;  Ωραίο πράγμα  η ελευθερία στο φαγητό αλλά το θέμα είναι να μην ξεχνάς τον στόχο σου. Αν στην καθημερινότητα μπορείς να φας μόνο κάτι παχυντικό από το κυλικείο της δουλειάς σου τότε βάλε πρόγραμμα και μέτρο. Καλύτερα δώσε έμφαση στο πρωινό –που θα το κάψει ο οργανισμός- και για το μεσημέρι άσε μια σαλάτα. Δίαιτα είπαμε bro όχι να πάμε για… «Supersize Me». Μην σε δω κάθε μεσημέρι κάνα λαχταριστό hot dog, την έβαψες.

Δώσε λοιπόν βάση στην ποσότητα και στον τρόπο που θα φας απ’ έξω και να είσαι βέβαιος πως ακόμα και έτσι θα δεις αποτέλεσμα. Μη σε δω λοιπόν να τρως τρία πιτόγυρα με side κόκα κόλα, και γλυκό μετά επειδή πριν έκανες κάνα λεπτό push ups. Τζάμπα θα πάει ο κόπος σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved