Οι υγιεινές εναλλακτικές που θα σε κρατήσουν fit και cool από το πρωί μέχρι το βράδυ

Από τη στιγμή που ο υδράργυρος άρχισε να ανεβαίνει, εσένα -παραδόξως- άρχισε να σε λούζει... κρύος ιδρώτας. 

Ήξερες πως οι στιγμές για το πρώτο pool barbeque πάρτι με την παρέα και συνεπώς, τα αποκαλυπτήρια του πιο fit εαυτού σου (#not) στην Χριστίνα, πλησίαζαν.

Κακά τα ψέματα. Όσο συνεπής και αν υπήρξες μέχρι τον Φεβρουάριο με τις επισκέψεις σου στο γυμναστήριο, ακόμη και αν πραγματοποίησες φέτος τις πρώτες σου γενναίες μαγειρικές απόπειρες, από τη στιγμή που ξεκίνησε η τηλεργασία (και το μεταμεσονύχτιο binge watching), όλοι οι κόποι για ένα «κορμί αλά Tom Hardy» πήγαν... περίπατο και ξεκίνησες τα τσιμπολογήματα και τα τακτικά delivery.

Παρόλα αυτά, ακόμη και αν διανύουμε την τελευταία περίοδο της άνοιξης, μπορείς ακόμη και σήμερα να ανατρέψεις την παρούσα κατάσταση, συνεχίζοντας να τρως το ίδιο ορεξάτα, αλλά πολύ πιο υγιεινά και υπεύθυνα. Εάν θέλεις, λοιπόν, να βελτιώσεις τη διατροφή σου, παρακάτω θα βρεις τις healthy εναλλακτικές που μπορείς να καταναλώνεις όλο το 24ωρο, άφοβα, αφού υπόσχονται να σε κρατήσουν cool και fit το επόμενο διάστημα!

pisina

Πεινάς ή μήπως διψάς;

Σε όλους έχει συμβεί, αφού η πείνα και η δίψα είναι δύο ανάγκες που εκφράζονται με παρόμοια μηνύματα στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να μπερδεύεται. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που η κοιλιά σου θα αρχίσει να διαμαρτύρεται, καθυστέρησε λίγο το επόμενο γεύμα σου, με τον πιο detox τρόπο. Γέμισε ένα ψηλό ποτήρι με παγωμένο φυσικό μεταλλικό sparlking νερό PΕRRIER, πρόσθεσε προαιρετικά μια φέτα λεμόνι και δώσε στον εαυτό σου δέκα... απολαυστικά λεπτά να σκεφτεί αν τελικά πεινάει ή διψάει.

All day and all night τροφές

Τα κριτήρια που καθιστούν ένα είδος τροφής ωφέλιμο, είναι η θρεπτική του αξία σε σχέση με τις θερμίδες που μας προσθέτει. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, καλό θα ήταν να γνωρίζεις ποιες είναι οι θρεπτικές τροφές που μπορούν να σε χορτάσουν, με το μικρότερο δυνατό κόστος. Αλήθεια, ήξερες πως υπάρχουν εξαιρετικά νόστιμες τροφές με σχεδόν zero θερμίδες; Βρώμη, πατάτες βραστές, σούπες λαχανικών, popcorn, αβγά, blueberries, μήλα, εσπεριδοειδή, κάποια είδη ψαριών, είναι μόνο μερικά από τα τρόφιμα με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις ένα low calorie snack, που θα σε συντροφεύει -χωρίς καμία ενοχή- όλες τις ώρες της ημέρας!

Το ίδιο ακριβώς πρέπει να είναι το σκεπτικό σου και σε ό,τι αφορά στα ποτά και τα ροφήματα που καταναλώνεις. Καλό είναι να αναζητείς προϊόντα που μπορούν να σου προσφέρουν μια extraordinaire εμπειρία γεύσης, χωρίς πολλές θερμίδες. Για εμάς φέτος, η ιδανική low calorie επιλογή  για κάθε ώρα της ημέρας είναι δίχως αμφιβολία το Perrier & Juice. Με ζουμερό ροδάκινο και γλυκό κεράσι, φράουλα και εξωτικό ακτινίδιο, τροπικό ανανά και αρωματικό μάνγκο ή λεμόνι και γκουάβα, προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό φυσαλίδων με χυμούς φρούτων. Σίγουρα το γεγονός ότι κέρδισε το Gold/Platinum βραβείο στον νέο θεσμό των «Healthy Diet Awards 2020» στην κατηγορία «Healthy Cold Beverage Product of the Year» καθώς και ότι το συγκεκριμένο προϊόν αναδείχθηκε Product of the Year στην ίδια τελετή απονομής, δεν είναι τυχαίο!

fraoules

Μικρά και περισσότερα γεύματα

Το «μυστικό» για να κάνεις τον μεταβολισμό σου «σύμμαχο» στη μάχη ενάντια στις περιττές θερμίδες, είναι να εκπαιδεύσεις και να «κουρδίσεις» έξυπνα το... στομάχι σου. Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Δείχνοντας μεγαλύτερη συνέπεια στις ώρες των γευμάτων σου, ξεκινώντας τη ρουτίνα σου με ένα «πλούσιο», θρεπτικό πρωινό (και όχι μόνο καφέ σκέτο) και γεμίζοντας τις ώρες μεταξύ των κυρίως γευμάτων με healthy επιλογές, οι οποίες κρατούν τον μεταβολισμό σε εγρήγορση, το στομάχι ικανοποιημένο και τον οργανισμό σου στα καλύτερά του.

Αναβαθμίζουμε τη σχέση μας με το αλκοόλ

Έχω παρατηρήσει πως οι περισσότεροι από την παρέα μου, έχουμε διατηρήσει αρκετές από τις καθημερινές «ιεροτελεστίες» που είχαμε καθιερώσει στα ένδοξα χρόνια της φοιτητικής μας ζωή. Το καταλαβαίνει κανείς αν ρίξει μία ματιά στο ψυγείο μας. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, ότι μεγαλώνοντας, γινόμαστε λίγο πιο απαιτητικοί με τους… πειρασμούς της ζωής, όπως φυσικά και με το ποτό. Για εσένα, λοιπόν, που θέλεις να περάσεις τη σχέση σου με το αλκοόλ σε ένα άλλο, πιο αναβαθμισμένο level και να ξεφύγεις από τα τετριμμένα, το PERRIER είναι το υλικό που θα σου δώσει έμπνευση να δημιουργήσεις ανατρεπτικούς και πιο light συνδυασμούς, με ή χωρίς αλκοόλ. Μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις την απόλυτα καλοκαιρινή συνταγή του PERRIER Vip; Στο διαδίκτυο υπάρχουν διαθέσιμες περισσότερες προτάσεις από παγκοσμίου φήμης mixologists με PERRIER, τις οποίες μπορείς να δοκιμάσεις και εσύ στο σπίτι σου. Αρκεί ένα «κλικ» για να τις ανακαλύψεις.

perier

Κλείνοντας, η τελευταία συμβουλή που έχω να σου δώσω για να περάσεις με ευκολία, από τη θεωρία στην πράξη, είναι να δίνεις στο εξής μεγαλύτερη σημασία στη λίστα του σούπερ μάρκετ σου. Όσο πιο προσεκτικός και μετρημένος είσαι με τις επιλογές που κάνεις από τα ράφια, τόσο πιο γρήγορα και άνετα θα μπορέσεις να αναδιαμορφώσεις τη διατροφή σου προς το καλύτερο και μάλιστα, χωρίς να στερηθείς τίποτα.

 

    

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved