Φάε σαν τον Wolverine, γυμνάσου σαν τον Wolverine, γίνε ο Wolverine

Όλες οι ασκήσεις και η διατροφή που ακολούθησε ο Χιου Τζάκμαν για να γίνει υπερήρωας.

Αν σε ρωτούσαμε ποιος είναι ο αγαπημένος σου χαρακτήρας από τους X-MEN πιστεύουμε πως θα απαντούσες ο Wolverine με κλειστά τα μάτια. Αν τώρα δυσκολέψουμε το ερώτημα και το κάναμε πιο γενικό, δηλαδή ποιος είναι ο αγαπημένος σου υπερηρώας της Marvel νομίζουμε πως η απάντηση θα ήταν πάλι η ίδια.

wolverine

Για εμάς δεν υπάρχει καν αμφιβολία, ο Wolverine είναι όλα αυτά που γουστάρουμε σε combo συσκευασία. Λιγομίλητος και μανουριάρης. Δίκαιος και τσαμπουκάς. Έχει τραβήξει πολλά στη ζωή του αλλά δεν το βάζει κάτω. Δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του και δε μπορεί να τον σταματήσουν ούτε τα τανκς. Και είναι φέτες, πραγματικά όχι αστεία, γραμμωμένος και στον όγκο την ίδια στιγμή.

Και είναι αλήθεια πως ο Χιου Τζάκμαν θα μας λείψει πολύ τώρα που δεν θα παίξει ξανά τον χαρακτήρα. Όμως πως μπορεί κανείς να ντουκέψει και να γίνει τεράστιος όπως ο ηθοποιός στην ταινία;

 Προφανώς ο δρόμος είναι μακρύς, χρειάζεται άπειρος κόπος και πειθαρχία. Όμως υπάρχει τρόπος και μπορείς στο thewolverinediet.com να μάθεις αναλυτικά τι πρέπει να κάνεις. Και όταν λέμε αναλυτικά, το εννοούμε, σου παρέχεται ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια επί του θέματος.

Φυσικά δε σου λέει κανείς ότι είναι απλό –το αντίθετο. Μιλάμε για σκληρή γυμναστική μέχρι να λιώσει το κορμί και όσο για τη διατροφή θα σου φύγει η μαγκιά. Μια λεπτομέρεια να σου πούμε απλά: θα πρέπει να τρως τουλάχιστον 4.000 θερμίδες μέσα ένα οκτάωρο και μετά να κάθεσαι 16 ώρες νηστικός. Αν θες να το τολμήσεις, μπορείς. Σου δώσαμε το λινκ πιο πριν για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved