Πώς από το one pack θα αποκτήσεις ένα… γεωμετρικό six pack;

Θυμάσαι κάτι συλλεκτικές, καλοκαιρινές εικόνες του Leonardo DiCaprio, που είδαν το φως της δημοσιότητας και έκαναν τον γύρω του διαδίκτυο πίσω στο μακρινό 2014, με τον Αμερικάνο ηθοποιό να τρέχει ξέγνοιαστος, γυμνός από τη μέση και πάνω σε ένα γήπεδο, με ένα τεράστιο πράσινο νεροπίστολο και το... one pack που είχε για κοιλιά σε κοινή θέα; 

Τα παραπάνω ντοκουμέντα είχαν ως αποτέλεσμα για ένα ολόκληρο καλοκαίρι να δέχεται ένα αδικαιολόγητο body shaming από τον κίτρινο παγκόσμιο τύπο, επειδή δεν διαθέτει τις αναλογίες που οφείλει να έχει ένας χολιγουντιανός σταρ του μεγέθους του. Ωστόσο, κάθε κορίτσι που τον ερωτεύτηκε ως Jack Dawson στην ταινία «Τιτανικός» στα ένδοξα 90’s, είδε στο βαρύ και... ασήκωτο one pack του Leo, τον παραδοσιακό άνδρα με την sexy κοιλίτσα, που θα ήθελε να έχει στο πλάι της.

Παρόλα αυτά όπως όλα δείχνουν, τα τελευταία χρόνια η «κοιλίτσα» στους άνδρες έχει χάσει κάτι από την παλιά αίγλη της και στα δύο φύλα. Αρκεί να σκεφτείς πόσοι από εμάς «λιώνουν» καθημερινά στα γυμναστήρια, προσέχουν αυστηρά τη διατροφή τους, τρέχουν τα βράδια στην πόλη κάθιδροι με τα ακουστικά τους στη διαπασών, προσπαθώντας να «κάψουν» τα χθεσινά burger. Χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως όλοι καταφέρνουν να αποκτήσουν και το σώμα που ονειρεύονται.

Εάν είσαι και εσύ, λοιπόν, ένας από αυτούς που δίνουν καθημερινά «μάχη» με το ευτραφές «πακέτο» γύρω από τη μέση τους, τότε να ξέρεις πως ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Αθανασίου, γνωρίζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις, για να απαλλαγείς επιτέλους από αυτό το φορτίο του one pack!

 

 Από την κλασική λιποαναρρόφηση σε αποτελέσματα high definition

Αυτό που καταλαβαίνει κάποιος, μιλώντας με έναν ειδικό επί τους θέματος, είναι πως όσο εμείς ζορίζουμε τον εαυτό μας με δίαιτες και παλεύουμε κάτω από μπάρες γυμναστικής, η τεχνολογία «δουλεύει» προς όφελός μας, ανακαλύπτοντας σύγχρονες και καινοτόμες μεθόδους που θα μας επιτρέπουν να καταστρέφουμε και να συσφίγγουμε το λίπος σε πολύ μικρότερο χρόνο και πολύ πιο ανώδυνα. Μία από αυτές είναι και η Vaser 4D High Definition, το μέλλον της κλασικής λιποαναρρόφησης που σύμφωνα με τον Αθανάσιο Αθανασίου, «Είναι μια συσκευή υπερήχων η οποία μας επιτρέπει να καταστρέφουμε τις λιπαποθήκες, λιώνοντας το λίπος ενώ παράλληλα κάνει σύσφιξη στους ιστούς και δεν έχουμε τα φαινόμενα χαλάρωσης του δέρματος που μπορεί να αντιμετωπίζαμε με τις κλασικές μεθόδους λιποαναρρόφησης. Πολύ σημαντικό είναι επίσης ότι προκαλεί πολύ μικρότερο τραυματισμό στους ιστούς κι  έτσι ο ασθενής, έχει σημαντικά μικρότερο χρόνο αποθεραπείας».

 bev

 

Πώς όμως θα γίνουμε φέτες σε χρόνο... dt;

Ο χειρουργός Αθανάσιος Αθανασίου έχει μία πολύ σαφή απάντηση και για αυτό, αφού τι σημασία έχει να αφαιρέσεις το λίπος, αλλά να μην μπορείς να «χτίσεις» και το σώμα που θέλεις; Η φράση «κλειδί» στη συγκεκριμένη ερώτηση, είναι η «αρχιτεκτονική του σώματος», η οποία όπως επισημαίνει ο ειδικός, διαφέρει από σώμα σε σώμα. Οι εξελιγμένες κεφαλές επιτρέπουν την αφαίρεση του λιπώδους ιστού με ακρίβεια ακολουθώντας τις μυϊκές γραμμές του ατόμου. Πολλοί άνδρες γυμνάζονται και έχουν κοιλιακούς αλλά λόγω ορμονικών λόγων ή λόγω διατροφής, έχουν συσσωρευμένο λίπος στα πλαϊνά ή την περιοχή της κάτω κοιλίας, το οποίο δυσκολεύονται να χάσουν. Με τους υπερήχους από τις κεφαλές του Vaser®, μπορεί να αφαιρεθεί το επίμονο λίπος με μεγάλη ακρίβεια και να αναδειχθεί έτσι, η μυϊκή αρχιτεκτονική του σώματος».

Επιπλέον, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως η συγκεκριμένη μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα. Στην περιοχή της κοιλιάς, τα πλαϊνά εγκατεστημένα «love handles» χερούλια, τα back rolls της πλάτης που μεταμορφώνονται σε ένα καλλίγραμμο V σχήμα, στα μπράτσα και τους μηρούς, σε κάποιες περιπτώσεις στο στήθος, έπειτα από αφαίρεση του μαζικού αδένα.

 

Χάνεις λίπος κερδίζεις πολλά περισσότερα

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι πώς ακριβώς γίνεται όλο αυτό, ο χειρουργός Αθανάσιος Αθανασίου μπορεί να σου δώσει όλες τις λεπτομέρειες, κλείνοντας μαζί του μία επίσκεψη στο Athens Beverly Hills Medical Group. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να γνωρίζεις πως πραγματοποιείται μέθη ή τοπική αναισθησία, η οποία σύμφωνα με τον ειδικό, «εγχέεται στην προβληματική περιοχή αναισθητικού διαλύματος και ελαχιστοποιεί την αίσθηση του πόνου. Τα περισσότερα άτομα που υποβάλλονται στην επέμβαση, αναφέρουν πως έχουν το αίσθημα πιασίματος μετά από έντονη γυμναστική.  Βεβαίως δημιουργείται ένα μικρό οίδημα, το οποίο υποχωρεί σταδιακά τις πρώτες εβδομάδες μετά την επέμβαση. Μετά από 3 με 5 ημέρες, μπορεί το άτομο να επιστρέψει στην καθημερινότητά του, ενώ συνιστάται να φοράει έναν ειδικό κορσέ για έναν μήνα».

Πιο συγκεκριμένα, η μέθοδος 4D High Definition δύναται να αφαιρέσει 5 έως και 7 λίτρα λίπος, ενώ μπορεί να προστεθούν λίγα ml, για να ενισχυθεί η αίσθηση της γράμμωσης. Κάπως έτσι, μας δημιουργεί... ποδοσφαιρικούς γλουτούς, ακόμη πιο νεανική όψη και αναπληρώνει τον χαμένο όγκο, με γνώμονα πάντα ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα!

nike

 

Δεν θέλω να... χαλαρώνουμε!

Η αλήθεια είναι πως αρκετοί παραμένουν κάπως δύσπιστοι με τις άμεσες μεθόδους απώλειας λίπους, μίας και έχουν μείνει ακόμη στην εποχή της... παραδοσιακής λιποαναρρόφησης! Πολλοί από αυτούς μάλιστα δεν το επιχειρούν, εξαιτίας του άγχους για μία μελλοντική χαλάρωση του δέρματος στα σημεία που έχουν επέμβει. Ωστόσο, όπως μας ενημερώνει ο χειρουργός Αθανάσιος Αθανασίου, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. «Σε περιπτώσεις που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα χαλάρωσης του ιστού, εφαρμόζουμε την τεχνολογία J Plasma, για παράλληλη σύσφιξη του δέρματος. Είναι μιας τελευταίας τεχνολογίας συσκευή, η οποία συνδυάζει τις ραδιοσυχνότητες με την εκπομπή πλάσματος ηλίου, δημιουργώντας μια μορφή ενέργειας, δηλαδή το πλάσμα. Ουσιαστικά οι ραδιοσυχνότητες θερμαίνουν τους ιστούς, το ήλιο τους ψύχει και έτσι, προκαλείται η ελεγχόμενή πήξη των ιστών και συνεπώς, η άμεση σύσφιξη».

Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω, αλλά έχοντας και τη... συγκατάθεση του ειδικού, δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι περισσότερο! Κάνε δώρο στον εαυτό σου, το σώμα που πάντα ήθελες να δεις στον καθρέφτη, επιλέγοντας έναν έμπειρο και υπεύθυνο χειρουργό, ο οποίος μαζί με την εξειδικευμένη ομάδα του, θα κάνει το όνειρο του ακατόρθωτου… six pack πραγματικότητα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λιποαναρρόφηση μπορείτε να επισκεφθείτε το Athens Beverly Hills Medical Group σε Γλυφάδα και Κολωνάκι και να συζητήσετε εκτενώς όλες σας τις απορίες με τον Δρ. Αθανασίου και την εξειδικευμένη ομάδα του.

Γλυφάδα: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 96, 16675| Τηλ. 210 8949090, 2108949920

Κολωνάκι: Μηλιώνη 8, 10633, 4ος όροφος| Τηλ. 210 7230502, 2107246953



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved