Ποιο είδος σωματότυπου προτιμούν οι γυναίκες στους άνδρες

Έρευνα αποκαλύπτει τι είδους άντρες πραγματικά προτιμούν οι γυναίκες.

Μέχρι σήμερα, η πλειονότητα των γυναικών δήλωνε ότι δεν συγκινείται από τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς κι από τους χτισμένους δικέφαλους και τρικέφαλους.

Όμως, νέα έρευνα αποκαλύπτει αυτό που πραγματικά κοιτάζουν οι κυρίες σ' έναν άντρα με τον οποίο πρόκειται να σχετιστούν και μοιραία όλοι σκέφτονται ότι μάλλον τα προηγούμενα χρόνια έλεγαν ψέματα, απαντώντας στα σχετικά ερωτηματολόγια ή στην καλύτερη περίπτωση ήταν ευγενείς.   

Σύμφωνα με έρευνα που εκπονήθηκε από ομάδα επιστημόνων του πανεπιστημίου Griffith στην Αυστραλία και με επικεφαλής τον λέκτορα Aaron Sell, οι γυναίκες προτιμούν -σε ό,τι αφορά τα σωματικά προσόντα, τουλάχιστον- τους γυμνασμένους άντρες και για την ακρίβεια τον σωματότυπο του μυθολογικού Ηρακλή.

Δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο από αυτήν την 9λεπτη άσκηση.

 

Για την ακρίβεια, 160 γυναίκες οι οποίες απάντησαν σε σχετικό ερωτηματολόγιο, δήλωσαν ότι θεωρούν μακράν πιο ελκυστικούς τους άντρες με καλή φυσική κατάσταση, γράμμωση και σωματική δύναμη.   

«Δεν εκπλαγήκαμε με το αποτέλεσμα, με το ότι οι γυναίκες δηλαδή θεωρούν τη σωματική δύναμη προσόν και βρίσκουν πιο γοητευτικούς όσους προσέχουν την εμφάνιση τους και εκπέμπουν υγεία.

Το εντυπωσιακό στη συγκεκριμένη έρευνα ήταν το συντριπτικό ποσοστό των γυναικών που απάντησε με ειλικρίνεια ότι τις έλκει περισσότερο ένα δυνατό, γυμνασμένο σώμα. Βάσει των στοιχείων μας δεν υπήρξε ούτε μία γυναίκα που να απαντήσει ότι προτιμούσε ένα αδύνατο ή αγύμναστο αντρικό σώμα», εξηγεί ο καθηγητής, πικραίνοντας ένα μεγάλο ποσοστό του αντρικού πληθυσμού. 

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τι άλλο αποκάλυψε η έρευνα αυτή:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved