Δύο εκπαιδευτές των ειδικών δυνάμεων θέλουν να σε κάνουν μάχιμο
16 SHARES

Το Battle Ready είναι το όπλο τους και απέχει μόλις ένα κλικ από το κινητό σου. 

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά στην δική μας ζωή στο Ratpack η προπόνηση έχει μεγάλη αξία για την καθημερινή μας ζωή. Ο Χρήστος Κάβουρας έχει το μπάσκετ, ο Μάριος Βλαβιανός το βόλεϊ, ο Δημήτρης Δρίζος το bodybuilding και ο Στέλιος Παπαγρηγορίου με τον Κώστα Χρήστου τις πολεμικές τέχνες. Όλοι όμως έχουμε κάτι κοινό: αν το μυαλό δεν είναι συγκεντρωμένο, η προπόνηση πάει στράφι. Και ειδικά όταν δεν υπάρχει και καλή διατροφή.

 20200117 wellness 02

Αυτό το παραπάνω είχαν στο μυαλό του οι δύο εκπαιδευτές της Βρετανικής SAS (ς.ς.: ειδικές δυνάμεις), Ollie Ollerton και Jason Fox. Πώς δεν αρκεί μόνο η προπόνηση, καθότι το σώμα πρέπει να βρίσκεται σε μία διαρκή εναρμόνιση με το μυαλό αλλά και με την διατροφή που χρειάζονται και τα δύο ώστε να παράγουν στο maximum. Κάπως έτσι γεννήθηκε το Battle Ready 360. Ένα app που έχει στόχο να σε κάνει ετοιμοπόλεμο, όχι μόνο προσφέροντας ασκήσεις που μπορούν να γίνουν την οποιαδήποτε στιγμή σε όποιο χώρο και αν βρίσκεσαι, αλλά και διατροφικά tips για τα φαγητά που κουβαλάς μαζί σου αλλά και εκείνα που σου επιτρέπεται να παραγγείλεις αν είσαι στη δουλειά χωρίς το τάπερ. Παράλληλα υπάρχουν ερωτήσεις σχετικά με τις προπονήσεις που κάνεις καθημερινά, προσαρμόζοντας έτσι το πρόγραμμα στις αντοχές σου αλλά και στους χρόνους σου. Στην Αγγλία πάντως έχει κάνει ήδη πάταγο.

 

 

Είναι διαθέσιμο στο App Store και στο Google Play, σε περίπτωση που θες να δοκιμάσεις τις αντοχές σου. Περισσότερα εδώ.16 SHARES