Θες να γίνεις σαν τον Καλ Ντρόγκο;

Δοκίμασε τις κτηνώδεις ασκήσεις που κάνει για πλάκα ο ηθοποιός του Game of Thrones.

Ο Jason Momoa είναι ένας 38χρονος ηθοποιός με καταγωγή από την Χαβάη που τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τη θέση του Άρνοντλ Σβαρτσενέγκερ όταν το Χόλυγουντ χρειάζεται κάποιο τεράστιο ντούκι για να παραστήσει τον βάρβαρο. Βέβαια, όσο και να αγαπήσαμε τον Άρνι στην εφηβεία μας, οφείλουμε να πούμε πως ο Καλ ο Ντρόγκο (γιατί έτσι τον φωνάζουμε, ας μην κρυβόμαστε) είναι πολύ πιο συμπαθητική φυσιογνωμία.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΙ ΣΠΟΙΛΕΡ ΚΑΙ ΣΠΛΑΤΕΡ!

 

Μπορεί τώρα να θεωρήσεις ότι είναι ιεροσυλία αυτό που θα σου πω αλλά ο τύπος είναι πιο ΓΙΓΑΝΤΑΣ από το παιδικό σου είδωλο. Μόνο το «Βουνό» τον έχει από το Game of Thrones. Και αυτό δεν το κατάφερε γιατί απλά γεννήθηκε τεράστιος αλλά δίνοντας άπειρο πόνο στο γυμναστήριο για να τα καταφέρει.

Παρακάτω ακολουθούν κάποια βιντεάκια με μερικές «ασκησούλες» που κάνει για πλάκα ο Jason και αποδεικνύουν αυτό που προσπαθώ να σου πω.

1.  Έλξεις με 40 kg στον καβάλο, το λες και αντρίκιο

 

 

 

2. Έρπινγκ με βαράκια

 

 

 

3. Και από άλλη λήψη με soundtrack Sex Pistols!

 

 

 

4. ΞΕΔΙΠΛΩΣΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ!

Οι ασκήσεις που μόλις παρακολούθησες ανήκουν στην κατηγορία «μην τις δοκιμάσετε σπίτι εάν δεν είστε ντούκια-έμπειροι-θηρία-γίγαντες». Μπορείς όμως να πάρεις έμπνευση ή αν ανήκεις στην κατηγορία που προαναφέρθηκε να βάλεις μερικά ακόμα «όπλα» στο ίδιο γεμάτο «οπλοστασιό» σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved