Οι 10 συνήθειες που κάνουν ζημιά στο αντρικό μόριο

Μην κάνεις εικόνα τον τίτλο. Απλά διάβασε το άρθρο.

Ο φίλος σου εκεί κάτω μπορεί και να μαζεύτηκε (στην κυριολεξία) όταν τα μάτια σου διάβασαν τον τίτλο του συγκεκριμένου άρθρου και να τρομοκρατήθηκε όταν ο εγκέφαλός σου έδωσε στο δάχτυλό σου την εντολή να πατήσεις το κλικ. 

Επ! Ωπ! Τι έγινε εδώ; Πλήρης συνεργασία μεταξύ των οργάνων του σώματός σου, έγινε.

Κάποια πράγματα, λοιπόν, είναι αλληλένδετα και πολλά από αυτά που μέχρι τώρα θεωρούσες άσχετα με την καλή λειτουργία του αγαπημένου σου οργάνου, τελικά έχουν άμεση σχέση. Οπότε το νου σου σε αυτά τα 10 για να μην έχεις άλλα.

 

1. Έχεις να τρέξεις από τότε που σε κυνήγησε το αδέσποτο έξω από το δημοτικό 

Τι σου έχει πει η έρευνα: Τα γνωστά μωρέ. Όσο περισσότερο αθλείσαι τόσο καλύτερες οι επιδόσεις σου στο κρεβάτι.
Τι σου λέμε εμείς: Μην τα βλέπεις όλα βουνο. Ξεκίνησε με κάτι εύπεπτο, όπως για παράδειγμα έναν τεταρτάκι χαλαρό τρέξιμο τρεις φορές την εβδομάδα και θα δεις που τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

 

2. Καπνίζεις λίγο περισσότερο από όσο κάπνιζε η Κανέλλη όταν ψηφιζόταν το «Αντικαπνιστικό νομοσχέδιο»

Τι σου έχει πει η έρευνα: Ότι αν καπνίζεις οτιδήποτε καπνίζεται, το σπέρμα σου όχι μόνο αδυνατίζει, αλλά σου φέρνει τα βιάγκρα ένα βήμα πιο κοντά στο συρτάρι του κομοδίνου σου.
Τι σου λέμε εμείς: Σε νιώθουμε, μεγάλος μπελάς και δυσκολάκι να το κόψεις. Αν δεν μπορείς να προσφέρεις το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις, προσπάθησε να το ελαττώσεις σε φάσεις της καθημερινότητάς σου που πραγματικά νιώθεις ότι σου είναι αχρείαστο. Ξέρεις ποιες είναι αυτές, δεν περιμένεις εμάς να σου πούμε.

bane mask

3. Την τελευταία φορά που έκανες σεξ, ο Χατζηνικολάου ήταν στο Mega

Τι σου είπε η έρευνα: Όσο περισσότερο επιβητορίζεις, τόσο πιο απίθανο είναι να σου φανούν προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας. 
Τι σου λέμε εμείς: Αν έχεις σχέση, πήδα για να διατηρηθείς σε φόρμα.Αν δεν έχεις, μην τρελαίνεσαι, δεν θα το καταλάβει κανείς ότι είσαι ντεφορμέ. 

 

4. Πρώτα κοιμούνται τα προβατάκια δίπλα στον φράχτη και μετά εσύ

Τι σου είπε η έρευνα: Αν κοιμάσαι λιγότερο από 5 ώρες για μια εβδομάδα, θα δεις την τεστοστερόνη σου να πέφτει κατακόρυφα και τις ορμόνες σου να φτάνουν στα επίπεδα ενός τυπά κατά 15 χρόνια μεγαλύτερού σου. 
Τι σου λέμε εμείς: Τι πάει να πει «δεν με παίρνει ο ύπνος»; Βιβλίο αδερφέ. Εκεί είναι η λύση. Παράτησε κινητά και λάπτοπ και όταν έρθει η ιερή στιγμή να ξαπλώσεις στο κρεβάτι σου, ξεκίνα επιτέλους εκείνο το αναθεματισμένο μυθιστόρημα του Στάινμπεκ που έχει πιάσει αράχνες να σε περιμένει. 

 

5. Ανήκεις στο 0,000001% εκείνων που απεχθάνονται το καρπούζι

Τι σου είπε η έρευνα: Υπάρχει μια ουσία στο καρπούζι, η γνωστή «δενμενεδιαφερειπωστηλενόλη», η οποία βοηθά στη χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων. Ναι, καλό είναι αυτό για τον φίλο σου εκεί κάτω.
Τι σου λέμε εμείς: Αλήθεια τώρα... Σιχαίνεσαι το καρπούζι μπρο μου;

karpouzi

 

6. Ξεκινάς την παραγγελία στο μακ ντράιβ λέγοντας «Έλα Θανάση, Τάκης εδώ. Τα γνωστά»

Τι σου είπε η έρευνα: Αν σαπακιάζεις φαγητά που είναι φουλ στα τρανς λιπαρά οξέα, το σπερματάκι σου γίνεται αυτόματα λιγότερο πολύτιμο και από την παρουσία του Ντα Κόστα στην εντεκάδα του Ολυμπιακού.
Τι σου λέμε εμείς: Ξεκίνα με σαλάτες τις βραδιές του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν το κάνεις για δύο συνεχόμενες αγωνιστικές, είσαι έτοιμος για μεγάλα πράγματα. 

 

7. Βλέπεις περισσότερη τηλεόραση από όσο της αξίζει

Τι σου είπε η έρευνα: Αν παρακολουθείς περισσότερες από 20 ώρες εβδομαδιαίως, η ποιότητα του σπέρματός σου ανταγωνίζεται «δερμάτινα» αμπίμπας σε βιτρίνα της ΑγιαΒαρβάρας.
Τι σου λέμε εμείς: Τι στο διάολο βλέπεις;

 

8. Νομίζεις πως το αντιηλιακό είναι για χόρταση

Τι σου είπε η έρευνα: ΟΚ, σε βοηθάει για να αντιμετωπίσεις τον κίνδυνο του καρκίνου στο δέρμα, αλλά ταυτόχρονα μειώνει κατά 30% την ανδρική γονιμότητα.
Τι σου λέμε εμείς: Βασικά δεν στο λέμε εμείς, αλλά η ίδια έρευνα στην οποία κάνουμε αναφορά: Μην το παρακάνεις και μην αφήνεις την κρέμα πάνω σου περισσότερο από όσο χρειάζεται. That's all και ξέμπλεξες.

636000754453667169 2019709289 giphy

 

9. Έχεις τσακωθεί άσχημα με τον οδοντίατρό σου

Τι σου είπε η έρευνα: Η ουλίτιδα είναι 7 φορές πιο κοινή στους άνδρες με στυτική δυσλειτουργία. Τα βακτήρια ταξιδεύουν από το στόμα σου στα αιμοφόρα αγγεία προκαλώντας προβλήματα που δεν θα συναντούσες αν δεν φοβόσουν την καρέκλα του οδοντίατρου.
Τι σου λέμε εμείς: Αν δεν είναι από εκείνους που δεν κόβουν απόδειξη και παρ' όλα αυτά σου χρεώνουν τον ΦΠΑ, δώστου μια δεύτερη ευκαιρία. 

 

10. Ανήκεις σε αίρεση που δεν γουστάρει να πίνει καφέ

Τι σου λέει η έρευνα: Οι άντρες που πίνουν 85-170 mg την ημέρα (άσε τη μεζούρα κάτω, δύο με τρία ποτήρια καφέ είναι η αντιστοιχία), έχουν τα κεφάλια τους ήσυχα.
Τι σου λέμε εμείς: Δεν είναι κακό που πίνεις χέμο και τσάι (έχουμε και φίλους που πίνουν τσάι), αλλά κανείς δεν πέθανε δοκιμάζοντας καπουτσίνο. Βουρ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved