Κάνε πόδια και κάψε λίπος!

5 «ασκησούλες» για να κάνεις μπράτσα στα κάτω άκρα.

Μάστορα ήρθε η ώρα να σου μιλήσουμε λίγο αυστηρά και ο λόγος είναι απλός. Το ξέρουμε ότι γυμνάζεσαι και πως αφιερώνεις χρόνο για να «ντουκέψεις». Όμως ρε αθεόφοβε είναι λες και δεν έχεις πόδια! Έχεις αρχίσει και φουσκώνεις στο πάνω μέρος και στο κάτω τίποτα, nada. Θες να έχεις σώμα γορίλα και πόδια από καναρίνι; Δηλαδή πιστεύεις ότι σε τιμάει;

prwth

Εμείς στα έχουμε πει ξανά. Με ασκήσεις και υπομονή θα γυμνάσεις και το κάτω μέρος ακριβώς όπως πρέπει. Άσε που θα χάνεις και θερμίδες, πράγμα που σίγουρα θέλεις να κάνεις και προφανώς το προτείνουμε. Ξεκίνα, λοιπόν, αφού περάσεις τα δύο προηγούμενα στάδια που σου δείξαμε,  το τρίτο στάδιο με αυτό εδώ το πρόγραμμα, με το οποίο και πόδια θα κάνεις και θερμίδες θα κάψεις και λίπος θα λιώσεις.

 

1. Περπάτημα με βαθιά καθίσματα

4 σετ / 13 επαναλήψεις για το κάθε πόδι / ξεκούραση 1 λεπτού

 

 
Όπως σου τα λέει το βίντεο. Μην αρχίζεις τα «έλα μωρέ, εύκολα είναι αυτά, έλα να κάνουμε λίγο βαράκια», κάτι τέτοια είναι που σε φέρανε στην κατάσταση που είσαι με τα «πόδιακαλαμάκια».
 

2. Το Βάδισμα του Αγρότη

4 σετ / 30 μ. περπάτημα / ξεκούραση 30 δευτ.

Αδερφέ έχεις δει ποτέ αγρότη με αγύμναστα πόδια; Ναι; Λάθος. Σκέψου κανά, θυμίσου τα γερόντια στο χωριού που ήταν μια σταλιά και μπορούσαν να σπρώξουν το τρακτέρ μόνοι τους. Γιατί αυτοί έκαναν πόδια, όχι σαν εσένα. Άρπα τα βαράκια σου και περπάτα λοιπόν.

 

3. Ρουμάνικες Άρσεις Θανάτου

4 σετ / 11 επαναλήψεις / ξεκούραση 1 λεπτού

 

 

Ναι, γέλα «εξυπνάκια». Απλά ξεχνάς πως τα βαλκάνια είχαν πάντα παράδοση στα βαριά αθλήματα –σε αντίθεση με του φίλους Ευρωπαίους. Παρακολούθησε προσεκτικά το βιντεάκι που σου προτείνουμε για να καταλάβεις τον συνδυασμό από άρσεις και squats.

 

4. Βαθιά Καθίσματα με Αλτήρα

4 σετ / 15 επαναλήψεις / ξεκούραση 30 δευτερ.

 

Ω ναι! Τα βαθιά καθίσματα είναι «σίγουρη διασκέδαση» -πόσο μάλλον όταν στην εξίσωση μπαίνει και ο αλτήρας.

 

 

5. Άρσεις γονάτων στο μονόζυγο

4 σετ / 13 επαναλήψεις / ξεκούραση 1 λεπτού

Με αυτήν εδώ την άσκηση συμπληρώνεται το παζλ. Έτσι γιατί πρέπει να είσαι γίγαντας παντού, όχι μόνο στα χέρια, και τα πόδια σου να θυμίζουν το κοντράστ της γνωστής κωμωδίας «Ο Χοντρός και ο Λιγνός».

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved