Πόσα κιλά μπορείς να χάσεις σε ένα μήνα;

Όταν ο χρόνος πιέζει και τα ρούχα δε σου κάνουν

Όταν σε ρωτάνε πόσα κιλά μπορείς να χάσεις μέσα σ’ ένα μήνα εγώ θα σου έλεγα «δεν έχω ιδέα ρε φίλε».

Εξαρτάται από τις σκέψεις σου στη φάση που είσαι, τις συνήθειες σου, πόσα κιλά είσαι, το μεταβολισμό, τη δίαιτα σου, το πόσο αγχώνεσαι και το αν κουνιέσαι πέρα από τα βασικά. Επίσης πρέπει να υπολογίσεις ακόμη την χλωρίδα του εντέρου σου και τα γονίδια που σου έχουν δοθεί από το Θεούλη.

Αυτό που πρέπει να ξέρεις σίγουρα είναι πως οι πολύ πιεστικές δίαιτες δεν κάνουν καλό, δηλαδή το να πιεστείς να χάσεις πολλά κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα. Το δύσκολο δεν είναι να χάσεις πολλά κιλά, το δύσκολο είναι τα διατηρήσεις εκεί που τα θέλεις.

Μην το παρακάνεις με τις δίαιτες γιατί το σώμα σου θ’ αντιδράσει και θα προσπαθήσει να ξαναπάρει πίσω τα κιλά που του στέρησες. Επίσης πρέπει να προσέξεις να μην κάψεις μυϊκή μάζα στην όλη διαδικασία.  

 

 

Η απάντηση στην ερώτηση, πόσα κιλά μπορείς να χάσεις σ’ ένα μήνα, είναι απλή: χάσε όσα κιλά θέλεις χωρίς να γίνεσαι μίζερος. Αυτό σημαίνει να μην ψοφήσεις από την κούραση με το να πλακωθείς στις ασκήσεις και να μην πάθεις ασιτεία στην προσπάθεια σου να χάσεις άπειρα κιλά. Προσπάθησε επίσης να μην φοβάσαι να βγεις έξω με την παρέα επειδή όλοι θα φάνε κάτι που εσύ δεν θα μπορείς να το φας και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ταλαιπώρησε με «κανόνες» και «περιορισμούς» καθημερινά και ασταμάτητα.

Οπότε καταλήγουμε πως το σωστό βάρος που πρέπει να χάσεις μέσα σ’ ένα μήνα είναι εκείνο που δεν πρόκειται να σε κάνει να αλλάξεις ριζικά ζωή ξαφνικά.

Ένα κιλό την εβδομάδα είναι ένας λογικός αριθμός που μπορείς να επιτύχεις εύκολα, χωρίς πολύ προσπάθεια, έτσι ώστε να παραμείνεις ψυχολογικά και σωματικά δυνατός και να διατηρήσεις τις συνήθειες σου απλά πολύ περισσότερο βελτιωμένες.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved