Ο Κώστας Βαϊμάκης ανακαλύπτει τον μαγικό κόσμο του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ πορτ-μπαγκάζ

Κι όλα τα άλλα καλούδια που μπορεί να προσφέρει ένα OPEL Grandland X σε έναν ανυποψίαστο μοτοσικλετιστή.

Κακά τα ψέματα, η άνεση στη ζωή είναι μεγάλο θέμα. Μην σας πω πως είναι το άλφα και το ωμέγα. Χωρίς άνεση δεν απολαμβάνεις τίποτα όσο και αν σου αρέσει. Και στην περίπτωση της οδήγησης, η άνεση είναι must. Γιατί από την στιγμή που μένουμε σε αυτήν την πραγματικότητα που ονομάζουμε Αθήνα, που η κίνηση είναι σαν τον πρωινό καφέ και που θέλεις-δεν θέλεις θα την βγάλεις στο τιμόνι, απαιτείται να έχεις στο αυτοκίνητο ό,τι και στη ζωή: τη βολή σου.

Σαν μηχανόβιος, είχα συνηθίσει να θεωρώ οτιδήποτε σε τέσσερις τροχούς πως είναι σκοτούρα. Πώς απλά θα μου κάνει την ζωή δύσκολη. Λέει όμως εκείνο το ρητό πως σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι. Σωστά; Ε λοιπόν το ταξίδι με το Opel Grandland X, μόνο απολαυστικό μπορείς να το χαρακτηρίσεις. Η άνεση, θα μπορούσε να είναι και συνώνυμο του στο λεξικό. Γιατί άπαξ και κολλήσεις στην κίνηση, άπαξ και η μέρα σου έχει ξεκινήσει χάλια, θέλεις από το καλό σου το αμαξάκι να μπορέσει να σε στηρίξει.

Τώρα μάλιστα που έχουν σφίξει και οι ζέστες και νιώθω πως σιγοψήνομαι σαν την μπριζόλα κάτω από τον ήλιο, μία βόλτα με το Grandland Χ με έπεισε. Έβαλα το air-condition μου, άραξα με την μουσική μου και, σαν ψηλέας που είμαι, απόλαυσα τον χώρο του. Είχα ήδη πάρει μία μυρωδιά όταν άνοιξα το πορτ-μπαγκάζ και διαπίστωσα πως μέχρι και εγώ χωράω εκεί μέσα, αλλά η βόλτα με την άνεση συνοδηγό, ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν. Βασικά, γράψε λάθος, είναι αυτό που χρειάζεται κάθε οδηγός.

Επειδή όμως σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια είναι περιττά, αφήστε με να σας πάρω μαζί μου σε εκείνη την βόλτα μέσα από το παρακάτω βίντεο. Στην περίπτωση του Opel Grandland X δεν υπάρχουν υπερβολές. Είναι αυτό που είναι. Και μ’ αρέσει.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved