Μια grand βόλτα ως το Σούνιο με τον Κώστα Βαϊμάκη

Κι όταν λέμε grand, εννοούμε GrandLand X grand...

Με ψήσανε, που λέτε, να αφήσω τη μηχανή μου κλειδωμένη για μια εβδομάδα στο γκαράζ για να τεστάρω το OPEL Grandland X και η αλήθεια είναι πως μετά την πρώτη μου βόλτα αρχίζω να αναθεωρώ πράγματα και καταστάσεις.

Κι αφού μπήκα στο χορό, θα χορέψω.

Ναι θα χορέψω και θα βγάλω κι όλα εκείνα τα απωθημένα που μπορεί να έχει ένας μοτοσικλετιστής. Γιατί μη νομίζετε πως όλα είναι αγγελικά πλασμένα στον κόσμο των δύο τροχών. Για παράδειγμα, έχουν βγει έρευνες κι έρευνες που λένε ότι κατά μέσο όρο ένας μοτοσικλετιστής παχαίνει 2 κιλά περισσότερο κάθε χρόνο συγκριτικά με έναν οδηγό ΙΧ. Από πού προκύπτει το έξτρα βάρος; Από τα μυγάκια που τρώει με το που τολμήσει να ανοίξει για δυο-τρία χιλιοστά το στόμα του. 

Αμ το άλλο; Ιδρώτας όταν έχει ντάλα ήλιο, μουσκίδι το χειμώνα με τις βροχές, δεν είναι κατάσταση αυτή. Για το ζελέ που χαλάει το κονιορδιλίκι μας, δεν θα μιλήσω καν γιατί θα πεταχτούν 2-3 περίεργοι και θα ειρωνευτούν την κόμη μου την πλούσια.

Τίποτα από όλα αυτά δεν σε απασχολεί, ωστόσο, όταν οδηγείς ένα ανετότατο αυτοκίνητο όπως το OPEL Grandland X και το συνειδητοποίησα  πριν από μερικές ημέρες όταν βόλταρα μέχρι το Σούνιο για να συναντήσω τον κολλητό μου.

Μην τα πολυλογώ, αφήνω αυτό το βίντεο εδώ:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved