Γιάννης Μπουρούσης - Γιώργος Τσιαμούρας

Το ραντεβού στο μπαρμπέρικο και το ξύρισμα που έγινε… κέρασμα!

1275 SHARES

Γιάννης Μπουρούσης και Γιώργος Τσιαμούρας. Ξεκίνησαν τα πρώτα τους μπασκετικά βήματα στην Καρδίτσα αλλά ο καθένας ακολούθησε τη δική του πορεία. Παρόλα αυτά, οι δύο αθλητές κατάφεραν να μείνουν «κολλητοί» μέχρι σήμερα. Για αυτό και όποτε βρίσκουν χρόνο και όπου μπορούν, δίνουν ραντεβού για να τα πουν και να.. «την πουν» ο ένας στον άλλο.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, το ραντεβού των δύο κολλητών δόθηκε σε ένα μπαρμπέρικο κάπου στην Αθήνα. Ωστόσο, το κούρεμα και το ξύρισμα κατέληξαν σε… κέρασμα και το αντάμωμα των δύο φίλων πήρε άλλη τροπή. Διότι ο Γιάννης αποφάσισε να πάει το concept «κέρασε τον φίλο σου, να σου πει ποιος είσαι» σε άλλο level, για αυτό και ετοίμασε για τον Γιώργο κάτι που το φιλαράκι του δεν περίμενε.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο μπαρμπέρικο «έσκασε μύτη» ένας σερβιτόρος, φέρνοντας μία μπύρα που ήταν κερασμένη για τον Γιώργο και η οποία συνοδευόταν από τρεις κάρτες. Φορώντας τη μπέρτα κουρέματος και λίγο προτού ξεκινήσει το ξύρισμα, ο Τσιαμούρας δεν μπορούσε παρά να «σκαλώσει». Στην αρχή, πίστεψε πως η FIXήταν κερασμένη από μία θαυμάστρια από το απέναντι μαγαζί, όπως του είπε ο Μπουρούσης. Ωστόσο, μόλις διάβασε το περιεχόμενο των καρτών, κατάλαβε πως κάτι άλλο «έπαιζε».

Διότι αποδείχθηκε πως ο Τσιαμούρας, είχε εκμυστηρευτεί σε κάποιον μερικά από τα πιο ιδιαίτερα μυστικά του, όπως το γεγονός ότι κάποτε του άρεσε να φοράει χαβανέζικα πουκάμισα. Και αυτός ο κάποιος τώρα τον «τρόλαρε» -και όχι μόνο! Γιατί ο «ύποπτος» που του κέρασε τη μπύρα, ήταν το ίδιο άτομο που ένα βράδυ έκανε «χαλάστρα» στον Γιώργο, χτυπώντας αρειμανίως το θυροτηλέφωνο την ώρα που εκείνος ήταν με… κοπέλα! Στο τέλος, βέβαια, αρκούσε ένα «νι χάο» για να καταλάβει ο Γιώργος Τσιαμούρας πως αυτός ο κάποιος δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη Μπουρούση -ο οποίος εκείνη τη στιγμή καθόταν δίπλα του και έσπαγε πλάκα.


Κάπως έτσι το ξύρισμα μετατράπηκε σε κέρασμα και Μπουρούσης και Τσιαμούρας μας απέδειξαν πως όσα χρόνια και αν περάσουν, οι δυνατές φιλίες είναι FIX! Ένα κέρασμα-έκπληξη σε ένα μπαρμπέρικο κάπου στην Αθήνα ήταν αρκετό για να θυμηθεί ο Γιώργος τις κορυφαίες στιγμές που έχει μοιραστεί με τον Γιάννη και να καταλάβουν οι δύο φίλοι πως οι μεγαλύτερες στιγμές μιας φιλίας, βρίσκονται στις μικρές χαρές της ζωής.


Δες το βίντεο και θα καταλάβεις τι σημαίνει «φιξ» φιλία! 

1275 SHARES