Κώστας Τσαρτσαρής - Αλέκος Πέτρουλας

Δύο άσσοι, ένα μονάκι και ένας… αχινός.

1594 SHARES

Αλέκος Πέτρουλας και Κώστας Τσαρτσαρής. Είναι «άσσοι» στο μπάσκετ και αυτό το γνωρίζεις. Εκείνο που ενδεχομένως δεν ήξερες όμως, είναι πως εδώ και χρόνια είναι και πολύ καλά φιλαράκια.

Την περασμένη εβδομάδα, λοιπόν, οι δύο κολλητοί αποφάσισαν να πάνε για ένα μονάκι για να τα πουν ξανά εντός παρκέ. Για κάποιον περίεργο λόγο όμως, το μονάκι κατέληξε ξαφνικά σε… μάζωξη για μπύρες.

Ένα κέρασμα-έκπληξη ήταν αρκετό για να αφήσουν οι δύο μπασκετμπολίστες την μπάλα, να πιάσουν τις παγωμένες φιάλες και να αρχίσουν τις αντρικές ιστορίες, θυμούμενοι επικές αναμνήσεις από το παρελθόν πάνω στις οποίες έχει «χτιστεί» η δική τους αλλά και κάθε «φιξ» φιλία.

«Κέρασε τον φίλο σου, να σου πει ποιος είσαι», λένε και ο Κώστας είχε ετοιμάσει για τον Αλέκο κάτι που το φιλαράκι του σίγουρα δεν περίμενε. Διότι Τσαρτσαρής και Πέτρουλας έχουν ζήσει πολλά μαζί. Από εκείνο το Πάσχα πριν από 12 χρόνια στα Τρίκαλα που τους έπιασε νευρικό γέλιο και ξύπνησαν τη γειτονιά μέχρι τις διακοπές στη Χαλκιδική όπου ο Αλέκος πάτησε αχινό και στα ΔΥΟ πόδια και τον έβγαλαν σηκωτό από τη θάλασσα σε εκείνη τη βόλτα με το τζετ σκι που τους άφησε επί ώρες σε μία ερημική παραλία.  

Και μπορεί ο Κώστας να «γλέντησε» τον Αλέκο (δες το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβεις) και να του «την έφερε» εντός γηπέδου εκείνο το καυτό, καλοκαιρινό απόγευμα, ωστόσο, η αλήθεια είναι πως ο Πέτρουλας γνωρίζει πως ο φίλος του ήταν πάντα εκεί για εκείνον και ότι μαζί του έχει περάσει στιγμές που δεν θα ξεχάσει ποτέ (ναι, ακόμη και εκείνο τον αχινό στη Χαλκιδική)!

Ακόμη, λοιπόν, και αν αυτό το μονάκι δεν ήταν… fair play, δεν υπάρχει αμφιβολία πως η φιλία των Τσαρτσαρή και Πέτρουλα είναι. Διότι το fair play είναι FIX, όπως κάθε δυνατή φιλία!

Κέρασε, λοιπόν, τον φίλο σου, να σου πει ποιος είσαι διότι σε πολλές περιπτώσεις, ένα κέρασμα αρκεί για να «ξυπνήσει» τις πιο δυνατές, τις πιο «φιξ» στιγμές μιας φιλίας.

1594 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved