Φωτεινή Πετρογιάννη-Νάνσυ Παραδεισανού

Τελικά, υπάρχει αληθινή γυναικεία φιλία;

678 SHARES

Γυναικεία φιλία. Δύο λέξεις οι οποίες σύμφωνα με πολλούς άνδρες δεν μπορούν να «σταθούν» αρμονικά η μία δίπλα από την άλλη. Και αυτό γιατί οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μεγαλώσει πιστεύοντας πως μόνο η ανδρική φιλία μπορεί να αποκαλείται -και να θεωρείται- πραγματική και fix.

Διότι η γυναίκα φίλη θα σε ζηλέψει, θα τσακωθεί μαζί σου για έναν άντρα, θα σε στήσει -και μάλιστα ουκ ολίγες φορές- και δεν θα είναι στο πλευρό σου σε μία δύσκολη στιγμή. Τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε μέχρι που μάθαμε τι έχει κάνει η Φωτεινή Πετρογιάννη για τη Νάνσυ Παραδεισανού (και αντίστροφα), πόσω μάλλον αναλογιζόμενοι ότι πρόκειται για δύο γυναίκες που είναι φίλες και ταυτόχρονα συνάδελφοι -και δη δημοσιογράφοι.

Εσύ θα σκαρφάλωνες στα πιο περίεργα μέρη της πόλης απλώς για να φωτογραφίσεις τον κολλητό σου; Άραγε, θα συγχωρούσες το φιλαράκι σου αν είχατε κανονίσει να πάτε για μπύρα και δεν εμφανιζόταν ποτέ; Αν η απάντησή σου είναι αρνητική, τότε πρέπει να σε ενημερώσουμε πως ήρθε η ώρα να αποδεχθείς το γεγονός ότι μία γυναικεία φιλία μπορεί να είναι fix και δυνατή -και σε κάποιες περιπτώσεις, ακόμη πιο δυνατή και από εκείνη που «δένει» μία αντρική παρέα.

Και επειδή, όπως λένε, «κέρασε τον φίλο σου, να σου πει ποιος είσαι», η Φωτεινή θέλησε να δείξει στη Νάνσυ πόσο την εκτιμά, δοκιμάζοντας να… «τεστάρει» τις γνώσεις της πάνω στις πιο σημαντικές στιγμές της φιλίας τους. Όλα ξεκίνησαν με ένα κέρασμα και τελείωσαν με ένα «στην υγειά μας» και το τσούγκρισμα μιας ΦΙΞ. Τόσο απλά, όπως συμβαίνει σε κάθε δυνατή, fix filia, αντρική και γυναικεία.

Ένα κέρασμα, μία έκπληξη, μία «τρελή» βόλτα. Οι μικρές χαρές της ζωής στις πιο απλές στιγμές της είναι εκείνες που κάνουν τη διαφορά στο «κεφάλαιο» φιλία και δημιουργούν τους πιο «φιξ» δεσμούς ανάμεσα σε δύο ανθρώπους.

Η Φωτεινή έχει ανέβει σε κάθε κορυφή της πόλης για να βγάλει φωτογραφίες τη Νάνσυ και η Νάνσυ δεν τα «παίρνει» με τη Φωτεινή όταν εκείνη τη στήνει στο ραντεβού για τη μπύρα. Εσύ, τι έχεις κάνει για τον κολλητό σου;

Δες το βίντεο που ακολουθεί για να μάθεις, τελικά, γιατί ΚΑΙ η γυναικεία φιλία μπορεί να είναι αληθινή.

678 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved