Κώστας Βαϊμάκης – Γιάννης Τσαούσης

Ο γάμος, τα φιστίκια και ο… Ροναλντίνιο.

1244 SHARES

Οι στιγμές φεύγουν, η ζωή κυλά, οι φίλοι όμως είναι εκείνοι που μένουν. Και μαζί τους θα μπορείς να μοιράζεσαι πάντα όσα περάσατε μαζί, όσα σας ενώνουν, όλα εκείνα που θα θυμόσαστε όσο τα χρόνια θα κυλούν. Γέλια, κλάματα, δηλώσεις που ειπώθηκαν και δεν τηρήθηκαν. Τέτοιες δηλώσεις έχει κάνει και ο Γιάννης Τσαούσης στον «παντοτινά κολλητό» του Κώστα Βαϊμάκη.

Το ραδιοφωνικό δίδυμο, που τερματίζει πρώτο στις ακροαματικότητες με το Fight Club που κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του (και τους φίλους του) ακούει ανελλιπώς, είναι κάτι παραπάνω από συνεργάτες.


Από την Ενότητα Νοστράδαμος μέχρι το Καλλιτεχνικό Κατινάζ και από τις αξέχαστες βραδιές της Eurovision και τη λατρεία για τον Γκόντζο, οι δυο τους έχουν σχολιάσει τα πάντα, σε βάθος 18ετίας που βγαίνουν στον «αέρα». Η εκπομπή είναι τόσο ζωντανή που ακόμη κι αν την ακούς από το γραφείο, είναι σαν να βρίσκεσαι στο… στούντιο μαζί τους και να συμμετέχεις στην κουβέντα τους. Αυτό είναι αποτέλεσμα της απίστευτης χημείας και της μοναδικής φιλίας που έχουν αναπτύξει.

H «μουχρίτσα», o «αφάνταρος», ο «δυνάστης των SMS» aka Γιάννης Τσαούσης κάθεται σε ένα παγκάκι, λαμβάνει μία ΦΙΞ και η μία έκπληξη διαδέχεται την άλλη, αφότου τον συναντήσει ο Κώστας Βαϊμάκης ή αλλιώς… «γκουρού του έρωτα».


Τι κι αν μετρούν 18 χρόνια φιλίας; Δείτε το βίντεο με τα όσα ετοίμασε ο Κώστας Βαϊμάκης πίσω από… την πλάτη του Γιάννη Τσαούση και θα διαπιστώσετε πως η φιλία, όπως και η ΦΙΞ, είναι κάτι που δεν ξεθωριάζει στο χρόνο, αλλά μία διαδικασία που γεμίζει τις ζωές των ανθρώπων με αναμνήσεις, εμπειρίες, γέλια και στιγμές χαράς!

1244 SHARES