Taste of Athens 2019: Ο παράδεισος των foodies

Το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ του κόσμου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα.

Για 4 ημέρες, από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, ενώνονται με τα κορυφαία food & beverage brands. Το αποτέλεσμα; Εξαιρετικό, καθώς με μια απλή επίσκεψη στο Ζάππειο και το Taste of Athens 2019, μπορεί ο καθένας να γευτεί μια γκάμα εμπειριών και φυσικά γεύσεων. Αυτό, γίνεται με τη βοήθεια των celebrity chefs που με διάφορες ομιλίες, βοηθούν το κοινό να καταλάβει όλα όσα συμβαίνουν πίσω από μια κουζίνα. Ένας από αυτούς, ήταν και ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, ο οποίος με τη βοήθεια του Κωτσόβολου, μαγείρεψε στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τις νέες εντοιχιζόμενες συσκευές της Electrolux.

IMG 20190919 202626 01 1

 Το Taste of Athens 2019, είναι μια ευκαιρία για όλους, να δοκιμάσουν νέες γεύσεις, τολμηρές και μη και φυσικά να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες γύρω από αυτές. Ο πολυβραβευμένος Αλέξανδρος Τσιοτίνης, chef και ιδιοκτήτης του εστιατορίου CTC, στο Chefs Theatre, τη μαγειρική σκηνή της διοργάνωσης, έδωσε μια ομιλία που θύμιζε χρήσιμο σεμινάριο, αφού μοιράστηκε μαζί μας διάφορα μυστικά τα οποία δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να τα εφαρμόσουμε στις δικές μας συσκευές Electrolux και γιατί όχι, να μετατρέψουμε με αυτές την κουζίνα μας σε ένα εστιατόριο πολλών αστέρων.

iPiccy collage

 Εκτός από φαγητό, στο Ζάππειο, από την πρώτη μέρα έως και την τελευταία, ακόμα και ο πιο «δύσπιστος» ουρανίσκος, θα καταλάβει πως το Taste of Athens, είναι κάτι το ιδιαίτερο. Γευσιγνωσίες, οινογευσίες, cocktails, workshops, μέσα από την τεχνολογία πολλών αστέρων του Κωτσόβολου, περιμένουν όλους τους επισκέπτες. Όλα αυτά, συνοδεύονται από καλή μουσική που συντροφεύει κάθε μας βήμα στον όμορφο χώρο που περιβάλλεται από μοναδικές μυρωδιές. Ο όμορφος χώρος που έχει στηθεί, περιμένει να το εξερευνήσεις, όπως ακριβώς και οι γεύσεις που φιλοξενεί. Είσαι έτοιμος για μια μοναδική εμπειρία;

IMG 20190919 214205 01 1

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved