Ποιος είναι ο πιο αχώνευτος Rockstar που κυκλοφορεί εκεί έξω;

Αυτό το θέμα δεν προέκυψε από το πουθενά: σήμερα έχει γενέθλια ο Axl Rose...

Υπάρχουμε κι εμείς που ερωτευτήκαμε παράφορα τους Guns N' Roses και μισήσαμε θανάσιμα τον Axl Rose μετά τη διάλυσή τους. Η παλιόγρια γίνεται σήμερα 57 χρονών και ειλικρινά δεν θα υπήρχε λόγος να αναφερθούμε στο γεγονός αν δεν είχαμε άπλετη χολή να στάξουμε για την πάρτη του.

Επειδή, όμως, οι μουσικοί στην Ελλάδα και δη οι οπαδοί συγκεκριμένων συγκροτημάτων και καλλιτεχνών είναι κομματάκι εύθικτοι με αυτά τα θέματα, ας ξεκαθαρίσουμε το εξής: Ουδείς, ή εμείς έστω, αμφισβητεί τη φωνάρα του Axl και τη δική του επιρροή στις poser προεκτάσεις που πήρε η Hard Rock για να γίνει και lifestyle εκτός από είδος μουσικής. Ασφαλώς και αμφισβητούμε τη γνησιότητα και την «καινοτομία» της μόδας που ενέταξαν στη ροκ σκηνή των 80's, αφού αυτή ήταν μία πιστή αντιγραφή των Mötley Crüe, αλλά αυτό το θέμα δεν είναι της παρούσης.

O Axl Rose είναι ο χειρότερος τύπος για να έχεις, όχι μπάντα, άλλα οποιοδήποτε πάρε-δώσε. Είναι το αντιπρότυπο του άντρα, αυτός που καμία παρέα δεν θα ήθελε να τον κουβαλά σε μπαρ, σε συναυλίες και μπιλιαρδάδικα. Είναι ο τύπος που θα σε έγραφε ανά πάσα ώρα και στιγμή για γκόμενα, αυτός που θα άλλαζε τη συμπεριφορά του στην παρέα και θα μείωνε τους φίλους του όταν θα έσκαγε μύτη το κορίτσι που γούσταρε, ο τύπος που για ένα απλό φάσωμα μαζί της μετά θα την έκανε τατουάζ στο μπράτσο.

 

Ψέματα;

Ήταν ο τύπος που θα τσακωνόταν με οποιονδήποτε φαν της μπάντας που θα του χάλαγε την αισθητική και τις εγωκεντρικές του εμφανίσεις και λίγο μετά θα τσακωνόταν με κάθε μέλος των Guns επειδή διαφωνεί μαζί του. Είναι ο τύπος που τραγούδαγε και μιλούσε πάνω από τις σολάρες του Slash και πήγαινε δίπλα του όσο εκείνος έκανε την κιθάρα να κλαίει, έσκυβε και χαμογελούσε για να τραβήξει λίγα από τα φώτα του έτερου σταρ της μπάντας.

Αυτά θα διαβάσεις για τον Axl λίγο πιο κάτω και άλλα τέτοια πολλά για τους υπόλοιπους 9 που επιλέξαμε στο πλευρό του για έναν άτυπο διαγωνισμό αντιπάθειας.

Ψήφισε με σειρά μεγαλύτερης απέχθειας:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved