Το Soprano Sessions είναι το απόλυτο δώρο για κάθε φαν της σειράς

Ένα βιβλίο που θα σε κάνει να δεις τα 86 επεισόδια με άλλο μάτι.

Ήταν τον Ιανουάριο του 1999 που έκανε την πρεμιέρα του το Sopranos και μας γνώρισε έναν James Gandolfini που έμελλε να μείνει για πάντα στην ιστορία, ως ένας από τους υπέρτατους τηλεοπτικούς μαφιόζους. Μας μύησε στην αληθινή ζωή της cosa nostra, τα παιχνίδια που παίζονται πίσω από τις πλάτες αλλά και τον κώδικα τιμής που υπάρχει ανάμεσα στα μέλη της Μαφίας.

Προφανώς και τα έχουμε γράψει για το Sopranos.

Είκοσι χρόνια μετά, εδώ στο ολοκαίνουργιο 2019, το Sopranos συνεχίζει να θεωρείται μία από τις τοπ τηλεοπτικές σειρές, αν όχι η καλύτερη που πέρασε ποτέ.

Θέλοντας να τιμήσουν την ταινία αλλά και να γιορτάσουν την  επέτειο, οι κριτικοί Alan Sepinwall και Matt Zoller Seitz, φέρνουν κοντά μας το Soprano Sessions. Είναι μία σειρά από κριτικές, σκέψεις και αναλύσεις για το καθένα από τα 86 επεισόδια της σειράς, που ολοκληρώνεται με την μεγαλύτερη συνέντευξη που έχει δώσει μέχρι τώρα ο δημιουργός της, David Chase.

Στα δικά μας τα μάτια, είναι το απόλυτο δώρο για κάθε φαν του Soprano’s εκεί έξω, που σέβεται τον εαυτό του. Θα το βρεις εδώ.©2016-2023 Ratpack.gr - All rights reserved