Ο Γιώργος Φούντας και άλλοι 9 που παραλίγο να υποδυθούν τον James Bond

«Ούρσουλα Άντρες φύγε, κρατάω πιστόλι...»

Μπορούμε να φανταστούμε ότι εκατομμύρια άντρες θα ήθελαν μία ευκαιρία για να παίξουν μία φορά τον James Bond. Και όχι μόνο ηθοποιοί. Όταν ένας ρόλος φτάνει στο σημείο να χαράξει ολόκληρη ιστορία, το πιο λογικό είναι να θέλεις να γίνεις έστω και ένα μικρό κομμάτι της.

 

 

Σύμφωνα μάλιστα με μία είδηση που δημοσίευσε η Metro, είχε αναφερθεί πως ένας από τους ανθρώπους που ζήλεψαν τον Βρετανό πράκτορα, ήταν και ο Michael Jackson. Και όταν λέμε ζήλια, μιλάμε σε σημείο που έβαλε τον τότε μάνατζερ του, Michael Ovitz, να έρθει σε επαφή με την παραγωγή και να κάνει την πρόταση.

Όλα αυτά, προς τα μέσα της δεκαετίας του ’80 με τον Ovitz να προσπαθήσει να εξηγήσει στον Βασιλιά της Ποπ ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα. «Στο τέλος εγώ και ο Ron (Meyer) τον πείσαμε λέγοντάς του πως ο 007 έχει φτιαχτεί να είναι σκληρός και αδυσώπητος, επικαλούμενοι την ευαισθησία που έχει ο ίδιος και δεν αρμόζει σε έναν πράκτορα. Ο Μάικλ έκανε πίσω», αναφέρει στα απομνημονεύματά του με τίτλο ‘‘Who Is Michael Ovitz’’.

 

Μπορείς να λύσεις το απόλυτο κουίζ για τον 007;

Όμως ήταν πολλοί που οι ηθοποιοί που βρέθηκαν στο στόχαστρο της παραγωγής για έναν ρόλο-σταθμό στις κατασκοπικές ταινίες του 007. Κάποιοι δεν τα κατάφεραν και άλλοι έκλεισαν την πόρτα πίσω τους. Μαζέψαμε τις 10 πιο εμβληματικές φιγούρες από αυτές και στις παρουσιάζουμε.

Τσέκαρε το παρακάτω άλμπουμ:  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved