Ο πρώτος καλλιτέχνης στην ιστορία που θα δώσει συναυλία στο Stonehenge

Μπροστά σε μόλις 50 υπερτυχερούς που θέλουμε να τους βγάλουμε τα μάτια.

Κάποτε είχαμε γράψει ένα σουρεαλιστικό άρθρο με τίτλο «7 μέρη στην Ελλάδα που θα μπορούσαν να στηθούν μαγευτικές συναυλίες». Ανάμεσά τους είχαμε προτείνει τα Μετέωρα για να κάνουν εκεί την εμφάνισή τους οι Linkin Park -εξαιτίας του ομώνυμου άλμπουμ που τους καθιέρωσε μια για πάντα ως μια από τις πιο επιτυχημένες alternative rock μπάντες της ιστορίας. Το ουτοπικό της πρότασής μας, ήρθε να συμπληρώσει το απροσδόκητο φευγιό του  Chester Bennington και κάπως έτσι θα μείνουμε με την όμορφη ανάμνηση της παρουσίας τους στην όμορφη μεν, κλισεδιάρικη δε Μαλακάσα το 2008 και το 2009.

Έξω από αυτά τα κλισέ, στέκει η πρωτοβουλία της διοργάνωσης μιας συναυλιακής βραδιάς σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και πολυφωτογραφημένα μέρη του πλανήτη: το Stonehenge.  

Εκεί, μια ανάσα από το Salisbury της Αγγλίας, θα στηθεί ένα πρωτότυπο και ατμοσφαιρικό πάρτι με κεντρικό καλεσμένο τον διάσημο DJ της trance, Paul Oakenfold, και μόλις 50 τυχερούς που θα προσκληθούν να απολαύσουν την once in a lifetime εμπειρία (ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ!). Αξίζει να σημειωθεί πως ο Oakenfold μπορεί να υπερηφανεύεται για μια σειρά από εκκεντρικές εμφανίσεις του, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν τα πάρτι του στο Σινικό Τείχος και σε ένα από τα καταφύγια του Έβερεστ.

 

 

Όλα τα έσοδα από τη συναυλία -της οποίας η ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα- θα διατεθούν για την ενίσχυση του English Heritage, ενός ιδρύματος το οποίο έχει υπό την σκέπη του 400 ιστορικά μνημεία της Αγγλίας. 

Αυτό πάντως με την συναυλία κάτω από τα Μετέωρα, το πιστεύουμε ακόμα. Oakenfold ακούει;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved