Αν σε βγάλει ο δρόμος προς τους Παξούς μην ξεχάσεις να δεις ΑΥΤΗ την ομορφιά

Ω! ΡΕ! ΦΙΛΕ!

Τι ζητάει η δόλια η ψυχούλα σου αν είναι να ανηφορίσεις το Ιόνιο και να επισκεφτείς τους μαγευτικούς Παξούς; Νερά πιο καθαρά και από το εμφιαλωμένο στο ψυγείο σου, χαλαροί ρυθμοί να αποτοξινώσεις την μανούρα της εργασιακής καθημερινότητας και βεβαίως καλή παρέα για να μην σε πουν μονοφαγά στην ευτυχία. 

Αλτ!

Ερχόμαστε να βάλουμε έναν ακόμη λόγο στο τσαντάκι με τα επιχειρήματά σου. Πρόκειται για μια καταπληκτική εγκατάσταση που δημιούργησε το γερμανικό καλλιτεχνικό ντουέτο Quintessenz, δηλαδή ο Tomislav Topic και ο Thomas Granseuer, μέσα σε ένα ερειπωμένο κτίριο ηλικίας 400 ετών. 

 

 

Ο αέρας και ο ήλιος του νησιού, αποτελούν δεδομένους συμμάχους στη γιγάντωση του θεάματος που δημιουργούν τα 120 (όσες και οι επιμέρους χρωματικές αποχρώσεις) ειδικά τοποθετημένα πλέγματα μέσα στον κενό χώρο.

Το αριστούργημα αυτό, δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του Paxos Contemporary Art Projectκαι όσοι τυχεροί σπεύσετε προς τα μέρη εκείνα μέχρι της 9 Σεπτεμβρίου, ανεβάστε καμιά φωτό στο ίνστα να σας ζηλέψουμε όσο πατάει ο ελέφαντας.

Προς το παρόν, αρκεστείτε στις δικές μας φωτογραφίες:©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved