6 τηλεοπτικές σειρές που θα σε κρατήσουν μακριά από τις παραλίες τον Ιούλιο

Σιγουράκια, λέμε...

Καλώς ήρθαν. Αν ο κινηματογράφος το καλοκαίρι μοιάζει βαρετός και δεν καλύπτει γούστα με τίποτα, έρχονται πραγματάκια στις τηλεοπτικές σειρές.  

Όμορφα πραγματάκια που θα μας κρατήσουν παρέα με το A/C αναμμένο. Κάποια τα γνωρίζεις και επιστρέφουν με νέες σεζόν και άλλα κάνουν ντεμπούτο.

Δώσε βάση και καλό λιώσιμο.

 

1. The Comedy Lineup

Αυστηρά για τους φίλους του stand-up comedy, με 15λεπτα parts της νέας γενιάς κωμικών της Αμερικής. Το πρώτο κομμάτι περιλαμβάνει ένα  βιντεοσκοπημένο event στο Terminal West της Aτλάντα, όπου συμμετέχουν διάσημοι κωμικοί όπως οι Michelle Buteau, Phil Wang, Taylor Tomlinson, Ian Karmel, Jak Knight, Sam Jay, Sabrina Jalees και Tim Dillon. Ολόκληρη η σεζόν θα είναι διαθέσιμη από τις 3 Ιουλίου.

 

2. Good Girls

Όταν 3 μεσοαστικές γυναίκες και μαμάδες αρχίζουν να τα βρίσκουν ζόρικα με τις οικονομικές αναποδιές της ζωής, η λύση είναι μία: ληστείες. H Christina Hendricks του Mad Men μαζί με τις Donna Meagle και Mae Whitman, κρατούν όπλα στα χέρια ώστε να βγάλουν αρκετά λεφτά και να μην χάσουν την επιμέλεια των παιδιών. Δράμα που ακροβατεί στα όρια του black humor και παρουσιάζει ότι πολλές φορές η παρανομία είναι η μόνη λύση.

 

3. Sacred Games

Μην σε τρομάζει η Ινδική γλώσσα ότι θα δεις κάποιο Bollywood με πολύ χορό. Απεναντίας. Η περιπέτεια του Anurag Kashyap παρουσιάζει την σύγχρονη εγκληματικότητα στην Βομβάη μέσα από ένα έξυπνο αστυνομικό σενάριο που περιλαμβάνει τα πάντα. Από εγκληματίες και αστυνομικούς, μέχρι κατασκόπους, βρόμικους πολιτικούς και ημίτρελους θρησκευτικούς ηγέτες. Σκέψου το λίγο σαν να βλέπεις τον McClain στην Ινδία, αλλά με πολύ περισσότερη βία. Η σειρά έχει ήδη ξεχωρίσει για την φωτογραφία της και βασίζεται πάνω στο ομώνυμο best seller του Vikram Chandra.

 

4. Final Space

Ένα πολλά υποσχόμενο ενήλικο καρτούν του TBS, που ουσιαστικά παντρεύει το Futurama με το Rick & Morty. Ο Gary Goodspeed ταξιδεύει στο διάστημα, έχει για κολλητό μία πράσινη μορφή ζωής που καταστρέφει πλανήτες και όταν δεν χρησιμοποιεί λέιζερ προτιμά το οριακά καμένο χιούμορ. Ό,τι πρέπει δηλαδή για να περάσει καλά το καλοκαιράκι.

 

5. Orange is the New Black Season 6

Μετά το πέρας της προηγούμενης σεζόν, η παρέα της Piper έχει να κάνει πλέον με τις φυλακές υψίστης ασφαλείας. Μία κατάσταση που έχει άλλους κανόνες και άλλα αποτελέσματα. Έχουμε μόνο το teaser της νέας σεζόν της οποίας τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα από τις 27 Ιουλίου. Παρόλα αυτά, θα δούμε και 7η σεζόν οπότε το ταξίδι της Piper δεν τελειώνει εδώ.

 

6. A Very Secret Service

Δημιούργημα του Jean-François Halin, έκανε μία καταπληκτική πρώτη κάνοντας ένα μοναδικό mix κωμωδίας και περιπέτειας. Πρόκειται  για την σύσταση της Γαλλικής Αντικατασκοπίας που ξεκίνησε με την άφιξη του Ψυχρού Πολέμου, αλλά με μία ανάλαφρη νότα. Ειδικότερα, το A Very Secret Service περιέχει την κατάλληλη δόση γαλλικού χιούμορ, θίγοντας καθημερινά κοινωνικά προβλήματα και αποδεικνύοντας ότι κάποιοι άνθρωποι -ακόμη και πράκτορες- δεν είναι τόσο ανοιχτόμυαλοι όσο θα ήθελαν να πιστεύουν. Φέτος ξεκίνησε η δεύτερη σεζόν με τα δύο πρώτα επεισόδια να έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Όλα τα παραπάνω είναι διαθέσιμα στο συνδρομητικό Netflix.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved