Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα για την επόμενη ταινία των Avengers

6 αλήθειες για να μπει ο Thanos στη θέση του. Μάλλον. 

 

Δεν υπάρχει λόγος πλέον για spoilers παιδιά. Ο Thanos νίκησε. Και όχι μόνο νίκησε, αλλά αφάνισε και το μισό σύμπαν και έκατσε να κοιτάζει τον ήλιο ικανοποιημένος. Και από την άλλη ο κοσμάκης αναρωτιέται. Πώς θα γυρίσει τούμπα η φάση στο Avengers 4; Πώς θα τα καταφέρουν οι εναπομείναντες που δεν έγιναν στάχτη;

Να λοιπόν που έσκασαν μύτη οι πρώτες πληροφορίες για το νέο Avengers. Και ναι, υπάρχει ελπίδα.

 

 

Κάποιοι από τους χαρακτήρες -προφανώς- θα επιστρέψουν

Black Panther Featured 012218

Αρχικά να πούμε πως η προηγουμένη ταινία Avengers έγινε με τόση μυστικότητα σεναριακά, που ακόμη και άνθρωποι της παραγωγής σοκαρίστηκαν όταν αντιλήφθηκαν ποιοι μας άφησαν χρόνους. Πρόσεξε τι γίνεται τώρα. Δύο πράγματα είναι σίγουρα: πως κάποιοι δεν θα ξαναγυρίσουν και αυτοί που…θα επιστρέψουν, δεν θα έχουν αναστηθεί. Μπερδεύτηκες ε; Θυμίσου λίγο τον Dr. Strange. Αυτό που πιθανότατα θα δούμε είναι άλλες πραγματικότητες σε παράλληλες διαστάσεις. Ο Strange είπε ότι από τα εκατομμύρια σενάρια μόνο σε ένα τα είχαν καταφέρει οι Avengers. Δεν ξέρουμε πως θα καταφέρουν να ποντάρουν στην συγκεκριμένη πραγματικότητα, αλλά είναι η μόνη τους ελπίδα. Πάντως ξέρουμε ήδη πως υπάρχει στα σκαριά νέα ταινία Spider Man και Guardians of The Galaxy. Εκτός και αν δούμε τον Rocket σε solo ταινία που το λες δυσκολάκι.

 

Θα δούμε σίγουρα νέες μούρες

capmarvel

Έχουμε αρχικά την Wasp (Evangeline Lilly) και τον Antman (Paul Rudd) που αναμένεται να κάνουν παιχνίδι και να συμμετέχουν στην επαναληπτική μάχη εναντίον του Thanos. Όμως το πρόσωπο το οποίο θα μας απασχολήσει στο μέγιστο, είναι η νέα ηγετική φυσιογνωμία των Avengers που ακούει στο όνομα Captain Marvel. Από το γεγονός και μόνο ότι η ταινία της Brie Larson θα προηγηθεί από το Avengers 4, θα σου δώσει μία καλή οπτική το τι μπορεί να κάνει αυτός ο κορίτσαρος. Και πόσο άσχημα την έχει αυτός ο νταής από τον Τιτάνα.

 

Για το πόσο ζόρικη είναι η Captain Marvel τα έχουμε ξαναπεί. 

 

Περιμένουμε επικό φινάλε από Captain America

KU5My5JCraYVoDuZE2vKe6 1200 80

Στο προηγούμενο Avengers, ο Cap και η Βlack Widow ανέλαβαν κυρίως την εμπροσθοφυλακή. Έριξαν τόσο ξύλο που έκαναν μέχρι και τον Thor να ντρέπεται (σ.σ.: μέχρι να τσιμπήσει το νέο όπλο τουλάχιστον). Όμως σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε ο Captain έχει σκοπό να αφήσει κάτω την ασπίδα μια και καλή. Ο Chris Evans έχει δηλώσει πως θέλει να κάνει κι άλλα πράγματα πέρα από τον Captain America, οπότε φανταζόμαστε πως το φινάλε του θα είναι άκρως συγκινησιακό.

 

Το ταξίδι στο χρόνο θα παίξει ρόλο

doctor strange 750x450

Και το λες και λογικό αφού είδαμε τι μπορεί να κάνει η Πέτρα του Χρόνου και πόσο ικανά ο Thanos γύρισε τον χρόνο πίσω προς όφελός του. Το θέμα είναι το εξής: πόσο πίσω στο χρόνο θα φτάσουν και ποιους ήρωες έχουν σκοπό να φέρουν στο προσκήνιο. Επίσης με την αλλοίωση των γεγονότων, θα αλλάξει και το στόρι όπως το γνωρίζουμε μέχρι τώρα. Ετοιμάσου λοιπόν να ξεχάσεις ό,τι γνώριζες μέχρι τώρα για τις Marvel ταινίες μιας και η εναλλακτική πραγματικότητα θα προσφέρει διαφορετικά σενάρια. Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος είναι εχθρός των Avengers. Και ίσως μεγαλύτερος απ’ ότι είναι ο Thanos.

 

Πού είναι ο Hawkeye τέλος πάντων;

Hawkeye Infinity War

Τον περιμέναμε και δεν τον είδαμε. Προσευχόμασταν να καρφώσει βέλη στα μάτια όσων τα άξιζαν, αλλά δεν ήταν εκεί. Ξέρουμε σίγουρα πως ο Hawkeye θα εμφανιστεί στην επόμενη ταινία και περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς έκανε όσο ο Thanos έστελνε το μισό σύμπαν στα θυμαράκια. Δηλαδή τι φάση ρε φίλε; Ψόφαγε ο κόσμος και ο τύπος έπινε μαργαρίτες στην Αβάνα; Μάλλον όχι. Οπότε ένα ακόμη μυστήριο θα λυθεί.

 

Κάτι μας βρωμάει με τον Loki

AIW Loki 825

Τα έχουμε ξαναγράψει. Εμείς εδώ στο Ratpack, δεν πιστεύουμε πως ο Loki έγινε στάχτη. Μιλάμε τώρα για τον θεό της Πανουργιάς. Τον θεωρείτε τόσο βλάκα ώστε να μην ξέρει πως ένα μαχαιράκι δεν θα κάνει τίποτε στον Thanos; Η επικρατέστερη θεωρία που επικρατεί εκεί έξω, είναι πως ο Loki πήρε την μορφή του Bruce Banner και πως αυτός είναι ο κύριος λόγος που ο Hulk αρνείται πεισματικά να βγει όξω και να κάνει δουλίτσα. Από την άλλη, αν όντως ζει, περιμένουμε να κάνει εκείνη την uber κίνηση που κανείς δεν περιμένει και να αποδειχτεί πιο «καλός» απ’ ότι πιστεύει ο κοσμάκης. Άλλωστε λίγη πονηριά δεν έβλαψε κανέναν. Πόσο μάλλον έναν θεό.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved