Στήνουμε σκηνούλα στην Πλατεία Νερού για το Release Athens Festival

Ζέσταμα με Richard Ashcroft την Πέμπτη 31/5, καλό μήνα με Thievery Corporation την Παρασκευή και αντάμωμα για ξεφάντωμα με Jamiroquai και Parov Stelar στις 17/6.

Η πρώτη οσμή του καλοκαιριού έρχεται από τις μουσικές ευωδίες που αποπνέουν οι συναυλίες του. Το αλάτι της θάλασσας ψήνει το δέρμα σου, η μυρωδιά της τρυπάει τα ρουθούνια σου, το πλήθος διαστέλλει τις κόρες των ματιών σου και οι πανοραμικές νότες καλωσορίζουν το καλοκαίρι σου, έτσι  όπως πρέπει, ζεστά, μουσικά. 

Το βράδυ της Πέμπτης αποχαιρετούμε τον Μάη και υποδεχόμαστε το καλοκαίρι στην Πλατεία Νερού, όπου και θα κατασκηνώσουμε για να ζήσουμε τρεις συναρπαστικές βραδιές με το φετινό Release Athens Festival.

Το «ζέσταμα» ξεκινά την Πέμπτη 31 Μαΐου και προλογίζει με τον πιο εμφατικό τρόπο το Φεστιβάλ, με την παρθενική συναυλία του Richard Ashcroft στην Ελλάδα, μιας εκ των κορυφαίων φωνών τις τελευαίες δεκαετίες που μαζί με τον καλλιτέχνη-αποκάλυψη των δύο τελευταίων ετών, Rag ‘N’ Bone Man και με το support τριών σπουδαίων ελληνικών ονομάτων της ελληνικής electro-pop σκηνής (Lip Forensics, Sworr, Kid Moxie) θα μάς βάλουν για τα καλά σε ρυθμούς καλοκαιρινής μελωδίας.

 

 

Την Παρασκευή το βράδυ, υποδεχόμαστε το καλοκαίρι και τον Ιούνιο μαζί με τους Thievery Corporation και τους UB40, δύο λατρεμένες μπάντες  του ελληνικού κοινού, το οποίο θα έχουν φροντίσει να ζεστάνουν νωρίτερα οι Magenta Flaws, Angelika Dusk και Golan.

Δεν... ξεστήνουμε, όμως, τις σκηνές μας, αφού ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την τρίτη και κορυφαία βραδιά της 17ης Ιουνίου, εκεί όπου Jamiroquai και Parov Stelar, υπό τη συνοδεία των Cigarettes After Sex, Sillyboy’s Ghost Relatives και Σtella θα κορυφώσουν το Release Athens Festival και θα μας καθηλώσουν στην Πλατεία Νερού υπό τους μαγευτικούς και ταξιδιωτικούς τους ήχους. Όποιος μάλιστα προμηθευτεί εισιτήριο για εκείνη τη βραδιά, είτε για αυτή της 1ης Ιουνίου, θα έχει τη δυνατότητα να τη ζήσει και να την υποδεχτεί νωρίτερα χωρίς κόστος, παρακολουθώντας δωρεάν τη συναυλία της πρώτης βραδιάς, την Πέμπτη 31 Μαΐου.

 

 

Το Ratpack θα είναι εκεί για να σας προσφέρει οπτικοακουστικό υλικό και να σας βάλει ανάμεσα στο πλήθος. Εσείς;  

Το πρόγραμμα της Day1:

17:00 / doors
17:45 Lip Forensics
18:30 Sworr.
19:30 Kid Moxie
21:00 Rag’n’Bone Man
23:00 Richard Ashcroft

Το πρόγραμμα της Day2:

17:00 / doors
17:45 Magenta Flaws
18:30 Angelika Dusk
19:30 Golan
21:00 UB40 feat. Ali, Astro, Mickey
23:00 Thievery Corporation

Η προπώληση για όλες τις ημέρες συνεχίζεται ενώ εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμείο από τις 17:00:

*Online www.releaseathens.gr/tickets/ και www.viva.gr
*Tηλεφωνικά στο 11876
*Φυσικά σημεία: στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00).



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved