Δεν φαντάζεσαι πόσα λεφτά μπορεί να έχει ξοδέψει ο Στίβεν Τάιλερ για ναρκωτικά

Είναι να απορείς λιγουλάκι που στέκεται ακόμη όρθιος.

Καλώς ή κακώς, είτε αρέσει σε κάποιους είτε δεν αρέσει, οι Aerosmith έπαιξαν μεγάλο ρόλο στο glam rock και στην γενικότερη προώθηση του στο mainstream κοινό. Πέρα από αυτό έχουν γράψει τραγουδάρες και ο Στίβεν Τάιλερ θεωρείται μέχρι και σήμερα ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες στον χώρο της ροκ. Αλλά ξέρουμε ποια είναι η αχίλλειος πτέρνα των ρόκσταρ έτσι;

Οι Aerosmith μεσουράνησαν σε μία εποχή που ακόμη και ο κλητήρας στην εφορία έκανε ναρκωτικά. Και εκείνοι είχαν και τα λεφτά για να αγοράσουν όλο και περισσότερα. Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Τζέιμς Κόρντεν, όπου συμμετείχε στο αηδιαστικότατο παιχνίδι  “Spill Your Guts or Fill Your Guts”. Είτε τρως κάτι αηδιαστικό είτε απαντάς σε μία ερώτηση. Όταν του έτυχε γουρουνοκεφαλή σε μορφή ζελέ, δεν δυσκολεύτηκε και πολύ να απαντήσει στην ερώτηση του πόσα χρήματα έχει ξοδέψει μέχρι σήμερα σε ναρκωτικά.

 

 

Πώς είναι δυνατόν ρε γαμώτο; Τι κράση είναι αυτή; Τι συμβαίνει με τους ρόκσταρς και καταφέρνουν να ξοδέψουν περιουσίες χωρίς να πάθουν τίποτα. Με 2 εκατομμύρια θα μπορούσε να έχει αγοράσει ένα μικρό βουνό σε ποσότητα. Και όμως ζει και βασιλεύει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved