Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα για την δεύτερη ταινία «It»

Ο Σεπτέμβριος δεν είναι μακριά. Ούτε και ο τρόμος που καταφθάνει.

Τα χρειαστήκαμε με το reboot του It. Όσο τρομαχτικό και αν έδειχνε από τα trailers, πιστεύαμε πως δεν θα καταφέρει να πιάσει την ατμόσφαιρα της ιστορίας και να ξεπεράσει την αρχική ταινία. Όμως πέσαμε έξω. Γιατί τόσο ο Bill Skarsgard στον ρόλο του Pennywise όσο και η ίδια ροή της ταινίας, έβαλαν τα γυαλιά σε όλους μας. Ή μάλλον μας έστειλαν να αγοράσουμε πάνες.

Και κάπου εδώ έχουμε για τους θαρραλέους τις πρώτες πληροφορίες για την δεύτερη ταινία. Για όσους την αντέχουν δηλαδή…

 

Πάντως ο Κώστας Χρήστου δεν κατάφερε να την δει.

 

Δεν θα δεις κανένα πιτσιρίκι

Movie Cast 2017 1024x549

Είναι το κομμάτι που όλοι γνωρίζαμε και επιβεβαιώνεται και επίσημα. Στην επιστροφή του δεύτερου «It» τα πιτσιρίκια θα έχουν μεγαλώσει, οι ζωές τους θα έχουν φαινομενικά αλλάξει και η αναμέτρηση με τον Pennywise θα μοιάζει ένα παλιό όνειρο. Ή και όχι. Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι πως θα υπάρξουν flashbacks που θα εμφανίζουν στιγμιότυπα της ζωής τους μετά το περιστατικό της αναμέτρησης και πως αυτά τους έχουν επηρεάσει μέχρι σήμερα.

 

Το σενάριο θα ξεφύγει πολύ

it movie pennywise losers

Δεν ξέρουμε πόσοι έχετε διαβάσει το βιβλίο, αλλά στο κομμάτι που περιγράφεται η ενήλικη ζωή των ηρώων γίνονται αρκετά περίεργα σκηνικά. Εκτός από κλόουν θα δούμε από λυκάνθρωπο και αράχνη μέχρι καρχαρία και θεό σε μορφή χελώνας – όσοι πάλι έχετε διαβάσει το βιβλίο ήδη καταλάβατε. Δεν θα κάνουμε spoiler, αλλά θα πούμε πως υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες αναμνήσεις που τα πιτσιρίκια έχουν ξεχάσει και πρέπει να φροντίσουν να θυμηθούν για να αντιμετωπίσουν τη νέα απειλή. Όλα αυτά με λίγη βοήθεια.

 

Να πούμε και αυτό: πήρες χαμπάρι πόσο ΚΟΡΥΦΑΙΑ σειρά είναι το Cobra Kai;

 

Ξέρουμε ήδη το ενήλικο καστ

it sequel cast 1

Τα τρία πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν μαζί, ήταν εκείνα του James McAvoy, της Jessica Chastain και του Bill Hader. Στην τελευταία ενημέρωση που είχε η παραγωγή, ανέφερε πως στο καστ θα συμμετάσχουν και οι Andy Bean και James Ransone. Προφανώς και ο Bill Skarsgard θα βρίσκεται εκεί με αρκετό make up για να δώσει πνοή στον πιο φρικιαστικό χαρακτήρα του Stephen King. Το καστ πλαισιώνεται από τους Jay Ryan, Jake Weary και Luke Roessler.

 

Θα τρομάξεις πολύ περισσότερο

deleted

Ο Andy Muschietti έκανε λεπτομερή έρευνα πάνω στο βιβλίο και τις σκοτεινές αφηγήσεις του. «Το έβαλα στόχο πως για να μπορέσεις να τρομάξεις πλέον τα πιτσιρίκια που έγιναν ενήλικες, πρέπει να δημιουργήσεις κάτι ακόμα πιο φρικιαστικό στην όψη». Ο Andy λοιπόν έχει πάρει τόσο σοβαρά το θέμα που θα επενδύσει στα ειδικά εφέ και με τον τρόπο που θα παρουσιαστεί ο Pennywise. Μην νομίζεις λοιπόν πως τα έχεις δει όλα από τον Skarsgard. Υπάρχει πάντα χειρότερη όψη.  Ή όπως είπε και ο Muschietti «Φέρτε μαζί τις πάνες σας στο σινεμά».

 

Δεν αργεί πολύ ακόμα

skars1

Όλος αυτός ο τρόμος δεν αργεί ακόμη να έρθει κοντά σου. Την 6η Σεπτεμβρίου ετοιμάσου να κοιμάσαι με το φως ανοιχτό. 

 

Aς το γιορτάσουμε με το τελευταίο trailer της ταινίας, που κυκλοφορεί 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved