Η Amazon ετοιμάζεται να σκάσει 1 δις για αυτό το sci-fi

Πέρα από το Lord of The Rings, ετοιμάζονται πραγματάκια.

Γνωρίζαμε πως η Amazon ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στην παραγωγή των τηλεοπτικών σειρών, από τότε που αποφάσισε να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη για την μεταφορά του Lord of the Rings στη μικρή οθόνη. Αλλά από ότι φαίνεται δεν έχουν σκοπό να παραμείνουν μόνο εκεί.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες το Amazon έχει την πρόθεση να δώσει 1 δις δολάρια για να αγοράσει τα δικαιώματα του Remembrance of Earth’s Past. Είναι ένα από τα πιο εμβληματικά sci-fi διηγήματα από τα χεράκια του Liu Cixin, 9 φορές βραβευμένου με το βραβείο Galaxy. Το διήγημα του χωρίζεται σε τρία βιβλία, το The Three Body Problem, το The Dark Forest και το Death’s End.O Cixin έχει σκοπό να φέρει και τα τρία στη μικρή οθόνη.

 

remembranceofearthspast covers

 

Το Remembrance of the Past αφηγείται το στόρι όπου Κινέζοι επιστήμονες στέλνουν σήματα στο διάστημα και παίρνουν απάντηση από μία εξωγήινη φυλή που βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής. Οι εξωγήινοι αποφασίζουν να επιτεθούν στον πλανήτη μας και παράλληλα, οι δικοί μας εδώ, ετοιμάζουν να υποδεχτούν τους νέους τους «φίλους». Πόλεμος των Κόσμων δηλαδή.

 

amazon

 

Για το πότε θα γίνουν όλα αυτά δεν έχουμε ιδέα. Ακόμα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved