Ένα καπνιστό βινύλιο για τα ροκ παλικάρια του Σέφιλντ

Ο πρώτος δίσκος των Arctic Monkeys έκλεισε 12 χρόνια ζωής κι αυτό είναι το καλύτερο tribute.

Πέρασαν 12 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου των Arctic Monkeys. 12 χρόνια. Μοιάζει μία ζωή. Μία μπάντα πιτσιρικάδων από το Sheffield έφερε τον δικό της post-punk revival ήχο μέσα από έναν εκπληκτικό δίσκο που αναμενόταν να κάνει τον γύρο του κόσμου και να τους μετατρέψει σε μία από τις κορυφαίες μπάντες του σήμερα. Και αν οι Arctic Monkeys δεν ήταν αυτοί που είναι σήμερα, δεν θα βρισκόμασταν σε παράνοια που έρχονται φέτος στο Rockwave Festival. Θα είναι ένα όμορφο συναυλιακό καλοκαίρι.

 

Φυσικά σε έναν καλό δίσκο παίζουν όλα ρόλο. Μετά την μουσική και τους στίχους, το επόμενο που κοιτάζει ο κοσμάκης είναι το artwork. Και πολύ καλά κάνει δηλαδή γιατί δείχνει πόσο σοβαρά βλέπει το συγκρότημα την ίδια του τη δουλειά.

Το Whatever People Say I Am, Thats What Im Not, μπορεί να έδειχνε μίνιμαλ αλλά την ίδια την στιγμή ήταν επιβλητικό. Στο εξώφυλλο, ο φίλος του συγκροτήματος Chris McClure που φωτογραφήθηκε με το τσιγάρο του σε ένα μπαρ στο Λίβερπουλ.

 

053829a0cd6d4d5d95070b1542cb3f96

 

Θέλοντας να τιμήσει το επιβλητικό βινύλιο, η Vinyl Me Please αποφάσισε να γιορτάσει τα 12 χρόνια της κυκλοφορίας με ένα δικό της επιβλητικό σχέδιο, που ξεκάθαρα οφείλει την έμπνευση στο κάπνισμα του McClure.

vinyl me please arctic monkeys

 

Το λες και συλλεκτικό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved