Υπήρχε λόγος που το σπίτι της Μόνικα ήταν βαμμένο μωβ

Το λες και ύπουλη κίνηση.

Για τους φίλους της σειράς, το σπίτι της Μόνικα από «Τα Φιλαράκια» δεν ήταν απλά ένας χώρος που εξελισσόταν το διάσημο σόου. Έχουν εξελιχθεί μέσα σε αυτό μερικά από τα πιο ξεκαρδιστικά σκηνικά. Έχουμε να θυμόμαστε πολλά και διάφορα.

 

Όπως εκείνο το δείπνο με καλεσμένο τον Μπραντ Πιτ.

 

Ή το σκηνικό με τις ερωτογενείς περιοχές της Μόνικα.

 

Αλλά και το κορυφαίο LIGHTNING ROUND.

 

Και καλά όλα αυτά, αλλά ο κοσμάκης συν των άλλων γούσταρε και το ίδιο το σπίτι. Και για Νέα Υόρκη στα 90s δεν το έλεγες και άσχημο. Ο διακοσμητής της σειράς, Τζόν Σάφνερ, μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξη και αποκάλυψε τους λόγους που αποφάσισε να δώσει στο διαμέρισμα της Μόνικα το χαρακτηριστικό μωβ χρώμα - υπάρχει επεισόδιο που ο Τσάντλερ απορούσε για το μωβ.

«Το χρώμα είναι σημαντικό για να δημιουργήσει ο θεατής μία ταυτότητα για το σόου που βλέπει. Αυτό που ήθελα εκείνη την εποχή, ήταν να έβλεπε ο άλλος κάτι χαρακτηριστικά αναγνωριστικό.  Να έβλεπες το μωβ χρώμα σε αυτό το ντεκόρ και να έλεγες ''Αυτό είναι τα Φιλαράκια''».

shaf

 

Δεν το λες και τόσο τρελό, αφού μέχρι και σήμερα στα ζάπινγκ που κάνεις, το πιο πιθανό είναι να μεσολαβήσουν αυτά τα δέκατα του δευτερολέπτου που θα αναγνωρίσεις το σπίτι της Μόνικα και θα αφήσεις εκεί το κανάλι.

Έξυπνο ε;