10 (λιγότερο γνωστές) σειρές να δείτε στο NETFLIX την ημέρα του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας

Θα σας πάρει λίγη ώρα παραπάνω από τους δρομείς, αλλά θα βρείτε το δρόμο.

Σε περίπτωση που σας έχει διαφύγει, αυτή την Κυριακή 18 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2018 και αναμένεται να υποδεχθεί πάνω από 20.000 δρομείς όλων των ηλικιών. Είστε ένας από αυτούς; Καλή επιτυχία! Δεν είστε ένας από αυτούς και σας είναι πιο οικείος ένας μαραθώνιος... στο Netflix; Συνεχίστε να διαβάζετε. Γιατί αν, πολύ απλά, δεν σας κάνει κέφι να ιδρώσετε / κολλήσετε στην κίνηση / μπλεχτείτε στο συνωστισμό, εδώ θα βρείτε 10 σειρές, ιδανικές για μαραθώνιο παρακολούθησης. Και εξάλλου, ποιος είπε πως δεν μπορείτε να τρέχετε παράλληλα; Ανεβείτε στον διάδρομο, πατήστε το play και πάμε στοίχημα πως θα τερματίσετε.

 

American Crime Story: The People v. O.J. Simpson

oj

Ακόμα και αν θυμάστε λεπτομερώς πώς κατέληξε η περιβόητη υπόθεση O.J. Simpson, όταν το 1994 ο διάσημος Αμερικανός αθλητής κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του και ενός φίλου της, οι συγκλονιστικές ερμηνείες των Cuba Gooding Jr., Sara Paulson και Sterling K. Brown θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση για τα 10 επεισόδια που διαρκεί η μία αυτοτελής σεζόν της βραβευμένης (με 9 βραβεία Emmy και 2 Χρυσές Σφαίρες) σειράς.

 

Black Mirror

picture

Αν η συνεχής παρακολούθηση παρόλο που δεν σας πτοεί, σας προκαλεί έναν κάποιον ψυχαναγκασμό, αυτή είναι μια ιδανική σειρά για εσάς, καθώς τα επεισόδια μοιράζονται μεν την ίδια φουτουριστική θεματική, είναι όμως αυτοτελή. Βυθιστείτε στον (δυστοπικό) κόσμο του Black Mirror και θα αρχίσετε να βλέπετε τα social media, τις εφαρμογές online dating, τους διαγωνισμούς ριάλιτι και τις συσκευές εικονικής πραγματικότητας, με άλλο μάτι.

 

Chef’s Table

chef table

Όσο οι τηλεοπτικοί αναλυτές προσπαθούν να κατανοήσουν γιατί οι σειρές και τα ριάλιτι που σχετίζονται με την μαγειρική έχουν τόση πολλή απήχηση, περάστε μια βόλτα από το Τραπέζι του Σεφ. Εμπνευστείτε, και μόλις τελειώσει ο μαραθώνιος πάρτε τηλέφωνο έναν φίλο σας που συμμετέχει (και άρα θα πεινάει σαν λύκος) και κάντε του το τραπέζι!

 

Altered Carbon

kinnaman

Υπερπαραγωγή και μία από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές του 2018 μέχρι στιγμής, το «Θνητοί Θεοί» θα σας μεταφέρει σε έναν φουτουριστικό κόσμο όπου οι άνθρωποι μπορούν να διατηρούν τις σκέψεις, τις αναμνήσεις και τις συνειδήσεις τους ακόμα και μετά τον θάνατό τους. Εκεί, μετά από 250 χρόνια στον πάγο, ένας φυλακισμένος επιστρέφει στη ζωή μέσα σε νέο σώμα και προσπαθεί να κερδίσει την ελευθερία του με την επίλυση ενός δύσκολου φόνου.

 

How To Get Away With Murder

how to get

Για τον ρόλο της σε αυτή τη σειρά, η Viola Davis έγινε, το 2015, η πρώτη μαύρη ηθοποιός που κέρδισε Emmy Α’ Γυναικείου Ρόλου σε δραματική σειρά. Αν μη τι άλλο δείτε το για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι πόσο εθιστικός χαρακτήρας είναι η καθηγήτρια νομικής Annalise Keating.

 

La Casa de Papel

lacasa

Οκτώ ληστές παίρνουν ομήρους και κλείνονται στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας, καθώς ένας αρχικακοποιός παρασύρει την αστυνομία να εκτελέσει το σχέδιό του. H γεμάτη σασπένς αστυνομική σειρά που έκανε θραύση στην Ισπανία θα σας καθηλώσει.

 

LOVE

love

Ποιος είπε πως κολλάμε μόνο σε καταθλιπτικά δράματα και αστυνομικά θρίλερ; Αν αισθάνεστε ταυτόχρονα ρομαντικοί, κυνικοί και... πνευματώδεις, πατήστε play στην κωμωδία του Judd Appatow και πιστέψτε μας, θα καταλήξετε να δείτε όλα τα επεισόδια σε μια καθισιά.

 

Master Of None

master

Παρά τις διθυραμβικές κριτικές που έχει λάβει στο εξωτερικό, η σειρά του Aziz Ansari δεν είναι ακόμα ιδιαίτερα γνωστή στην Ελλάδα. Κακώς, λέμε εμείς, και σας προτείνουμε να καταναλώσετε άφοβα τις δύο σεζόν του Master Of None, απολαμβάνοντας την παρέα (και το χιούμορ) του Dev. Θα σας γνωρίσει την οικογένειά του, τους φίλους του και τις γυναίκες της ζωής του και στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου θα σας ταξιδέψει στην πανέμορφη Modena της Ιταλίας.

 

Peaky Blinders

peaky

Προτιμάτε την βρετανική προφορά έναντι της αμερικάνικης; Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ και αφήστε τα υπνωτικά μπλε μάτια του Cillian Murphy να σας αφηγηθούν την ιστορία του Tommy Shelby και της οικογένειάς του, μέσα από το χρονικό της δράσης της συμμορίας του στο Birmingham του 1919.

 

The Fall

the fall

Επιτέλους ας μαθευτεί πως η Gillian Anderson δεν έχει παίξει μόνο στο “X-Files” και ο Jamie Dornan δεν έχει παίξει μόνο στις «Αποχρώσεις του Γκρι». Θα δαγκώνετε τα νύχια σας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved