Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για τη νέα τηλεοπτική σειρά του Karate Kid

Το Cobra Kai φέρνει πίσω τη νοσταλγία και τις παλιές έριδες.

Δεν ξέρουμε πόσο πετυχημένη θα είναι μία τηλεοπτική σειρά Karate Kid, αλλά και μόνο η είδηση για την δημιουργία της σε πείθει να την δοκιμάσεις. Daniel και Johnny επιστρέφουν για ένα νέο στόρι με μπόλικο καράτε και νοσταλγία, ΑΛΛΑ χωρίς τον Pat Morita.

Και ιδού όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα σειρά.

 

Πώς ξεκίνησε η ιδέα για τη σειρά;

Heald1

Ο δημιουργός του ''Hot Tub Time Machine'',  Josh Heald και το δίδυμο πίσω από το ''Harold & Kumar'', Jon Hurwitz και Hayden Schlossber είχαν την αρχική ιδέα να φέρουν το νοσταλγικό saga σε τηλεοπτική σειρά. Μάλιστα έχουν σκηνοθετήσει τα περισσότερα επεισόδια και έχουν αναφέρει πως θα υπάρχει μία ισορροπία ανάμεσα σε μάχες, χιούμορ αλλά και μαθήματα ζωής που θα παραδίδει το καράτε. Και μπράβο τους δηλαδή. Οι ίδιοι το έχουν χαρακτηρίσει ως comedy-drama οπότε ελπίζουμε να μην το τραβήξουν από τα μαλλιά.

 

Ποιοι επιστρέφουν;

rivals

Οι Ralph Macchio και William Zabka θα επιστρέψουν ως Daniel και Johnny αντίστοιχα, ενώ λειτουργούν ταυτόχρονα ως παραγωγοί της σειράς. Ο Pat Morita πέθανε το 2005 οπότε μην περιμένεις κάποιον άλλο ηθοποιό να αναβιώσει τον Mr. Miyagi – θα ήταν και ιεροσυλία. Από τις πρωταγωνιστικές φιγούρες θα δούμε τους Tanner Buchanan, Xolo Maridueña και Courtney Henggeler, ενώ δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα αν κάνουν guest εμφανίσεις χαρακτήρες από τα παλιά – βλέπε Elisabeth Shue

Έχουμε κάνει και κείμενο αφιερωμένο στον Mr. Miyagi.

 

Πόσες σεζόν θα υπάρξουν και πού θα προβληθεί

screen shot 2018 02 15 at 10.10.13 am h 2018

Η σειρά έχει γυριστεί για λογαριασμό του YouTube Red αλλά δεν υπάρχει ξεκάθαρο τοπίο για το αν θα ολοκληρωθεί σε έναν ή περισσότερους κύκλους. Ξέρουμε σίγουρα πως η πρώτη σεζόν απαριθμεί 10 επεισόδια διάρκεια μισής ώρας το καθένα. Αναμένεται να ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2018.

 

Και ποιο είναι το στόρι;

cobra kai youtube red william zabka

30 χρόνια μετά τα γεγονότα της τρίτης και τελευταίας ταινίας, ο Daniel έχει γίνει οικογενειάρχης και πωλητής αυτοκινήτων. Ο Johnny αποφασίζει να ανοίξει ξανά τις σχολές Cobra Kai και να διδάξει το δικό του στυλ καράτε, κάτι στο οποίο ο Daniel αντιτίθεται. Ο Johnny ωστόσο έχει ήδη αρχίσει να εκπαιδεύει παιδιά να αγωνίζονται χωρίς οίκτο και να καταστρέφουν τους αντιπάλους του, βρίσκοντας το νούμερο ένα μαθητή του σε έναν bully ονόματι Miguel. Την ίδια στιγμή, θα δούμε και τις προσπάθειες του Daniel να σώσει την σχέση ανάμεσα στον ίδιο και τον γιο του Robby. Οπότε το στόρι έχει ψωμί.

 

Καλές οι λέξεις, καλύτερα τα trailers

 
 
 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved