Τι γίνεται τέλος πάντων με το Τerminator 6;

Ο Arnold ρίχνει φως στην υπόθεση.

Γνωρίζαμε ήδη πως υπάρχει στα σκαριά το Terminator 6 και πως ο ίδιος ο James Cameron, ο σκηνοθέτης των 2 πρώτων ταινιών, θα αναλάμβανε προσωπικά το project των γυρισμάτων.

Όμως τελικά το φως στην όλη υπόθεση έριξε μία fan-club ιστοσελίδα του Arnold Schwarzenegger, που έκανε συνέντευξη με τον Governator ρωτώντας τον λεπτομέρειες για την νέα ταινία.

terminator

 

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα γυρίσματα έχουν καθυστερήσει να ξεκινήσουν και αναμένονται κάποια στιγμή στα μέσα του Οκτώβρη. Τα πολύ καλά νέα ωστόσο είναι δύο: το πρώτο, ότι μαζί με τον Cameron επιστρέφει και η ορίτζιναλ Sarah Connor (Linda Hamilton) η οποία είχε αποχωρήσει για περίπου 25 χρόνια από το franchise. Το δεύτερο, είναι πως η νέα ταινία θα λειτουργήσει ως sequel για την δεύτερη ταινία Terminator, το ιστορικό Judgement Day.

 

Εδώ που τα λέμε αξίζει να καταρριφθούν όλες οι επόμενες ταινίες, καθώς η μία ήταν χειρότερη από την άλλη. Οπότε κράτα στο μυαλό σου ότι τα Rise of The Machines, Salvation και Genisys, είναι σαν να μην έγιναν ποτέ.

Aυτό για το οποίο δεν υπάρχει καμία δήλωση, είναι το αν θα επιστρέψει και ο 40χρονος πλέον Edward Furlong, ο οποίος έχει αποστασιοποιηθεί από την υποκριτική εδώ και πολλά χρόνια. Δεν θα ήταν καθόλου κακό ωστόσο να δούμε τον αυθεντικό John Connor.

580b2f2591faf edmain


Υπομονή μέχρι το 2019. Ο Cameron θέλει να χτίσει καινούργια τριλογία, οπότε ο Terminator ίσως πάρει τις ταινίες που του αξίζουν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved