Μπαίνεις αεροπλάνο και τσουπ! Να σου οι Rolling Stones μπροστά στα μάτια σου

I Can't Get No, παιδιά!

Αν είσαι φανατικός οπαδός και πιστός ακόλουθος των Rolling Stones, δεν έχεις παρά να κλείσεις δύο διαφορετικά εισιτήρια για να τους δεις live το προσεχές καλοκαίρι: Ένα για τη συναυλία και ένα για το αεροπλάνο που θα σε πάει σ' αυτή.

Μία από τις σπουδαιότερες μπάντες όλων των εποχών επιστρέφει μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια στο Λονδίνο, σε μία στάση (και μάλιστα διπλή) από το tour που έχει προγραμματίσει και το οποίο μόλις ανακοινώθηκε για το τρίμηνο Μάιο-Ιούνιο-Ιούλιο. Η περιοδεία των Stones θα περιλαμβάνει ως επί το πλείστον πόλεις της Αγγλίας και της Ιρλανδίας και θα συνεχιστεί με εμφανίσεις τους σε Γερμανία, Γαλλία, Τσεχία και Πολωνία.   

 

Το tour θα ξεκινήσει από το Δουβλίνο στις 17 Μαΐου, θα συνεχιστεί στο Λονδίνο πέντε μέρες αργότερα, έπειτα στο Μάντσεστερ (5 Ιουνίου), στο Εδιμβούργο (9 του ίδιου μήνα), στο Κάρντιφ στις 15, ξανά στο Λονδίνο στις 19 και για να μη σε κουράζουμε δες όλο το πρόγραμμα της περιοδείας τους στην παρακάτω αφίσα, η οποία δημοσιεύτηκε από τους ίδιους: 

 

 

Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν στις 2 Μαρτίου και μπορείτε να τα κλείσετε εδώ.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved