Η νέα σειρά του Martin Scorsese θα σε ταξιδέψει στην αρχαία Ρώμη

Το Caesars ακουλουθεί τα χνάρια του Ιούλιου Καίσαρα.

Έχουμε να δούμε μία καλή αρχαιορωμαϊκή σειρά, από την εποχή που το HBO είχε φέρει κοντά μας το Rome. Και δεν την έλεγες και καθόλου άσχημη, μιας και μας έβαλε στον κόσμο του Πομπήιου του Μέγα και του Ιούλιου Καίσαρα.

Ήταν απλά απολαυστική.

 

Να λοιπόν που εισακούγονται οι προσευχές όλων εκείνων που τους έλειψε μία τέτοια «αρχαιολατρική» σειρά. Ο Martin Scorsese θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Βρετανό σεναριογράφο, σκηνοθέτη και παραγωγό Michael Hirst (σ.σ.: είναι ο άνθρωπος που γράφει το Vikings) για να δημιουργήσουν το Caesars.

Η σειρά θα επικεντρώνεται γύρω από την οικογένεια του Ιούλιου Καίσαρα και θα περιγράφει την άνοδό του προς την εξουσία. Το σενάριο του πρώτου επεισοδίου είναι ήδη γραμμένο όπως και το πού θα κινηθεί η πρώτη σεζόν, με τα γυρίσματα να ξεκινούν την επόμενη χρονιά στην Ιταλία. Οπότε καταλαβαίνεις πως θ’ αργήσει να έρθει κοντά σου.

 

martin scorsese republic pictures

 

Τα ακόμα καλύτερα νέα είναι πως η σειρά θα συμβαδίσει 100% με την ιστορία, μιας και ο ίδιος ο Scorsese είναι μεγάλος λάτρης της αρχαίας Ρώμης, γνώστης της Λατινικής γλώσσας αλλά και της ιστορίας εκείνης της περιόδου. Οπότε μην περιμένεις τσαπατσουλιές. Άλλωστε ο Scorsese φημίζεται για το πως μπορεί να απογειώσει μία σειρά και απ’ ότι μαθαίνουμε, ήθελε εδώ και καιρό να κάνει κάτι με την αρχαία Ρώμη. Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμα είναι ποιον θα προτιμήσει για το καστ. Και ίσως και να δούμε κανένα πρόσωπο-έκπληξη.

 

 

Καλώς να μας έρθει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved