Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τους νέους χαρακτήρες του «Solo: A Star Wars Story»

Στο πιάτο σου.

Και να που ήρθε η ώρα για ένα ακόμη spin-off του Star Wars. Ακούστηκαν πολλά για το The Last Jedi, καλά και κακά, αλλά ξέρουμε όλοι πως τα spin-οff είναι κυριολεκτικά άλλη περίπτωση - θυμίσου το Rogue One.

Η νέα ταινία έχει ημερομηνία κυκλοφορίας 24 Μαΐου και πρόκειται να μας διηγηθεί τα νεανικά χρόνια του Han Solo πριν γίνει ένας ήρωας του διαστήματος.

Πριν στρογγυλοκάτσεις στη καρέκλα του σινεμά, σου δίνουμε μία ευρύτερη ματιά στους νέους χαρακτήρες του Solo: A Star Wars Story. Γνώρισε τους.

 

Tobias Beckett (Woody Harrelson)

solo1 2

Βασισμένος στον ήρωα του Treasure Island, Long John Silver, ο Tobias Beckett είναι ο άνθρωπος που έμαθε στο νεαρό Han Solο τα…μυστικά της δουλειάς. Αλεπουδιάρης του διαστήματος και απατεώνας με δίπλωμα, βρίσκεται πίσω από κάθε συμφωνά του υποκόσμου που θα το αποφέρει χρήματα και δόξα. Η σχέση του με τον Han θα αλλάξει όταν ο τελευταίος, καταλάβει πως ακόμα και στην απατεωνιά υπάρχει ένας ηθικός φραγμός που δεν πρέπει να ξεπερνάς.

 

Val (Thandie Newton)

solo2

Η Val είναι για τον Tobias Beckett ότι και ο Chewie για τον Han Solο. Είναι πολλά χρόνια συνεργάτες, έχουν μάθει να στήνουν κομπίνες που θα ζήλευε και ο Palpatine, ενώ υπάρχει ένας κώδικας αμοιβαιότητας και σεβασμού ανάμεσα τους. Η σχέση της με τον πρωτοεμφανιζόμενο στο επάγγελμα Han Solo, θα πάρει περίεργη τροπή μετά από ένα ενδιαφέρον γεγονός που παρουσιάζεται στην ταινία. Ή τουλάχιστον έτσι αναφέρει η παραγωγός Kathleen Kennedy. Σε γενικές γραμμές είναι από τις γυναίκες που την φοβούνται μέχρι και Siths.

 

Dryden Vos (Paul Bettany)

solo3

Εκεί που πιστεύαμε ότι θα ξαναβλέπαμε τον Paul Bettany μόνο ως Vision, έκανε την εμφάνιση του και στα πλατό της ταινίας. Για την ακρίβεια, αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία (μέχρι τώρα) του ηθοποιού από την συμμετοχή του και προσπαθούμε να καταλάβουμε αν ο χαρακτήρας του θα είναι κοστουμάτος, ή απλά αποφάσισε να ντυθεί ωραία για την φωτογραφία. Δεν ξέρουμε πολλά ακόμα για τον χαρακτήρα. Ξέρουμε σίγουρα πως αρχικά ήταν να τον υποδυθεί ο Michael K. Williams του Wire, κάνοντας το σχόλιο «Είμαι απλά ένας υπεργαλαξιακός γκάνγκστερ». Οπότε λίγο-πολύ καταλαβαίνουμε τι θα δούμε από τον Bettany και την βρετανική προφορά του.

 

Qi’ Ra (Emilia Clarke)

solo4

Μετά την πατάτα του νέου Terminator, η Emili Clarke αφήνει για λίγο το medieval fantasy για να μπει στην οικογένεια του Star Wars. Η Qi’Ra αναλαμβάνει χρέη στο rogue στη νέα ιστορία και αποτελεί την παιδική φίλη του Han Solo – υπάρχει μάλιστα και λίγο ζαχαρόμελο ανάμεσα τους. Ο χαρακτήρας της Qi’Ra είναι από εκείνους που επηρεάζουν την ζωή του ήρωα στις αποφάσεις, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση η γυναίκα που περίμενει να τη σώσεις. Θα σηκώσει τα μανίκια και θα τα βγάλει πέρα μόνη της. Και δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από μία Καλίσι.

 

L3-37 (Phoebe Waller-Bridge)

solo5

Τέλος, αυτό το καστ έχει φυσικά και το δικό του ρομπότ. Μετά από τον R2D2, τον 3CPO και τον νεότερο BB8, το L3-37 ζητάει και αυτό αναγνώριση και αγάπη από το κοινό του Star Wars. Πρόκειται για ένα droid που έχει την ικανότητα να συναρμολογείται από μόνο του, χρησιμοποιώντας ανταλλακτικά και λοιπά εξαρτήματα από ποίκιλλα ρομπότ. Αυτό έχει δώσει την ικανότητα στο L3-37 να έχει προηγμένη σκέψη και σχεδιασμό, κάνοντας το ιδανικό sidekick του Lando Calrissian.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved