Φέρτε ΤΩΡΑ στη Μαλακάσα τους Ιάπωνες που τραγουδάνε «Βρε Μελαχρινάκι»!

Γνωρίστε τους Pyramidos που απλώνουν τον νεοελληνικό πολιτισμό στα πέρατα της Οικουμένης.

Να πηγαίνεις μια φυσιολογική μέρα στη δουλειά και να σου λέει ένας συνάδελφός σου «έλα λίγο να ακούσεις κάτι». Και πριν καν προλάβεις να πιείς μια τζούρα καφέ μπας κι ανοίξει το μάτι, να πιάνεις τον εαυτό σου πάνω στο τραπέζι να χορεύει με αυτούς τους Ιάπωνες ΘΕΟΥΣ

Λέγονται Pyramidos ή αλλιώς ピラミッドス. Ομολογώ ότι δεν τους ήξερα και ντρέπομαι γι’ αυτό. Πόση έλλειψη μουσικής παιδείας πια;

Τα τυπάκια είναι από την Ιαπωνία και έχουν καταφέρει να παντρέψουν την μουσική τους κουλτούρα με αυτή των Βαλκανίων, τιμώντας πολλά ελληνικά τραγούδια, όπως το «Μαρία με τα Κίτρινα», το «Βρε Μελαχρινάκι», το «Σήκω χόρεψε κουκλί μου», το «Τσικουλάτα» και το «Μισιρλού».

Μήπως και οι Tightropes που σου είχαμε παρουσιάσει να το γυρίσουν στα γιαπωνέζικα; 

Η διαμόρφωση του σχήματος δεν διαφέρει πολύ από μία κοινή μπάντα, τη διαφορά όμως την κάνει αυτή η καλλιτεχνάρα με το κλαρινέτο και το όνομα Yoicchi, ενώ το υπόλοιπο συγκρότημα απαρτίζουν οι Rodehihi (Κιθάρα, Μαντολίνο), Tomosuke Tajima (Κρουστά) και Tokku (Μπάσο), με την τραγουδίστρια Momo Chan να κάνει πολλές guest εμφανίσεις, όπως όταν δίνει πόνο στο «Σινανάι Σινανά».

Οι Pyramidos έγιναν γνωστοί μέσα από το Youtube στις αρχές της δεκαετίας, ενώ έχουν επισκεφτεί δύο φορές και τη χώρα μας, όπου έκαναν χαμούλη. Εμείς τους ακούσαμε και αρχίσαμε να πετάμε χαρτοπετσέτες. Οπότε, είπαμε να τους μοιραστούμε μαζί σου, για να σου φτιάξουμε τη μέρα.

 

Καλή διασκέδαση.

1) Η Δήμητρα Γαλάνη αισθάνεται περήφανη στην τοποθεσία Κάστρο του Τακέσι

  

2) Προσοχή στην εισαγωγή όπου λένε στα ελληνικά «Αφιερωμένο στο όλη την παρέα!»

 
 
 

3) Βρε Μελαχρινάκι και στο Ναγκασάκι! (*σόρι)

 
 
 

4) Βρήκαμε soundtrack για το ιαπωνικό remake του Pulp Fiction 

 

 

5) Τρέμε Σαλέα και Τσαμπά! 

 

Πάρε και μερικές φωτογραφίες σε περίπτωση που ψήθηκες να τους κάνεις αφίσα στο δωμάτιό σου.


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies