Τέρμα η σιωπή: Το πρώτο trailer του Silence είναι εδώ

Ο Kylo Ren και ο Spider Man ψάχνουν τον Liam Neeson.

Μπορεί να άργησε, αλλά το πρώτο trailer του Silence, της νέας ταινίας του Martin Scorcese είναι επιτέλους εδώ και αναμένεται να μας ταξιδέψει στην Ιαπωνία του 17ου αιώνα. Για το σενάριο δεν γνωρίζαμε πολλά, με μοναδική εξαίρεση πως ο Liam Neeson θα έπαιζε τον ρόλο ενός ιεραπόστολου. Που το λες και έκπληξη αν θυμηθείς ότι έχει παίξει σε όλες τις ταινίες δράσης τα τελευταία 8 χρόνια.

ryxBrad

Στο νέο φιλμ του Scorcese, οι Adam Driver και Andrew Garfield αποφασίζουν  να ταξιδέψουν στην Ιαπωνία για να βρουν τον Neeson, ο οποίος υπήρξε μέντορας τους και πλέον αγνοείται. Το σενάριο περιπλέκεται όταν οι δύο νεαροί ιεραπόστολοι ανακαλύπτουν πως ο Χριστιανισμός έχει απαγορευτεί στη μακρινή χώρα και τα κεφάλια πέφτουν για πλάκα σε όποιον τολμήσει να τον ασπαστεί.   Σύντομα οι δύο νέοι θα αντιμετωπίσουν την βιαιότητα των φεουδαρχών της περιοχής, με την πίστη τους να δοκιμάζεται καθημερινά. Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία είναι βασισμένη στη νουβέλα του  Ιάπωνα συγγραφέα Shusaku Endo και ότι ο Scorcese ετοίμαζε το σενάριο της εδώ και 28 χρόνια.

Από το trailer δύο πράγματα μας μένουν:  η υπέροχη φωτογραφία που -πιθανότατα- θα έχει δημιουργήσει ο Scorcese και πόσο υπερδιαστημικός φλώρος συνεχίζει να δείχνει ο Adam Driver χωρίς την μάσκα του Kylo Ren. Δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για το έργο, αλλά ευχόμαστε να του κόψουν το κεφάλι από την δεύτερη σκηνή.

Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει φέτος στις 22 Δεκεμβρίου. Τρεις μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Το λες και τρολάρισμα ε;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved