Οι φωτογραφίες που ξεχωρίζουν στον διαγωνισμό του National Geographic

Μπες, δες, ψήφισε.

Με τον διαγωνισμό για τον καλύτερο φωτογράφο του 2017 να είναι σε εξέλιξη, το National Geographic βάζει στο παιχνίδι και τον κόσμο, ο οποίος μπορεί να έχει εικόνα, γνώμη και ψήφο για την ανάδειξή του. Μέχρι τις 17 Νοεμβρίου, οι διαγωνιζόμενοι εισάγουν τις καλύτερες φωτογραφίες τους από τον φυσικό κόσμο, με κατηγορίες την Άγια Φύση, διαφόρων ειδών τοπία, ή ακόμα-ακόμα και εναέριες ή υποθαλάσσιες φωτογραφίες. 

main 900

Και παίζει και χρήμα έτσι; Ο μεγάλος νικητής θα λάβει το έπαθλο των 7.500 δολαρίων, ενώ παράλληλα θα δει τη συλλογή του να δημοσιεύεται στο επόμενο τεύχος του περιοδικού και στον λογαριασμό που διατηρεί το National Geographic στο Instagram. Εκτός από την επιτροπή εμπειρογνωμόνων, που θα διαλέξει τα μεγάλα βραβεία και τους νικητές των κατηγοριών, στην τελική ψηφοφορία «λόγο» θα έχει και ο απλός κόσμος.

Από την 1η ως τις 11η Δεκεμβρίου 2017, το κοινό θα μπορεί να ψηφίζει έναν εκ των υποψηφίων νικητών του Peoples 'Choice μέσω της ιστοσελίδας του διαγωνισμού.

Μέχρι τότε, πάρε μία γεύση για να ανοίξει το μάτι και, αν σε ψήνει, ρίξε την ψήφο σου.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved