ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ: Blade Runner 2049 ΕΡΧΟΜΑCTE!

Επιστροφή στο μέλλον.

Από πιτσιρικάδες περιμέναμε πάντα τις καινούργιες ταινίες που βγαίνουν κάθε εβδομάδα –λες και είναι κάποιο δέμα που μας στέλνει η θεια μας από την Αμερική. Σίγουρα παλιότερα, τότε που δεν υπήρχαν τόσες επιλογές (dvd, streaming, downloading), η ατάκα «πάω κινηματογράφο» ήταν πιο πωρωτική. Τον τελευταίο καιρό όμως, κι επειδή χορτάσαμε κλεισούρα στο σπίτι, λέμε να ξεχυθούμε ξανά στα σινεμά φανατικά.

Έτσι αποφασίσαμε να μοιραζόμαστε κάθε εβδομάδα τις σκέψεις μας μαζί σου, για το ποιες ταινίες θα τρέξουμε να δούμε και ποιες θα αποφύγουμε όπως ο Διάολος το λιβάνι. Αγαπητέ ταινιοφάγε έλα εδώ να τσεκάρουμε παρέα τι καλό (και τι κακό) θα παίξει στις αίθουσες των σινεμά σε πρώτη προβολή από σήμερα Πέμπτη 5 Οκτωβρίου.

ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Blade Runner θα πει αγάπη. Ράιαν Γκόσλινγκ θα πει bromance. Χάρισον Φορντ θα πει σεβασμός. Ντενί Βιλνέβ θα πει μεγάλη ελπίδα για την επόμενη μέρα του Σινεμά και της Επιστημονικής Φαντασίας. Κι αφού τελειώσαμε με αυτές τις ειδήσεις σε τίτλους ας μοιραστούμε μαζί σου την ατέλειωτη ανυπομονησία μας για να έρθει το βράδυ. Και να δούμε το Βlade Runner 2049.

ΙΣΩΣ ΠΑΜΕ

Ο «Επαναστάτης στη Σίκαλη» είναι η ταινία πίσω από τον συγγραφικό μύθο που λέγεται Τζ.Ντ. Σάλιντζερ. Τον άνθρωπο που έγραψε το «Φύλακας στη Σίκαλη» και σημάδεψε την ψυχοσύνθεσή μας για πάντα –εμάς και εκατομμύριων νεαρών αναγνωστών ανά την υφήλιο. Κι αν και φοβόμαστε πως είναι λίγο δύσκολο να σταθεί μια τέτοια βιογραφική ταινία στο ύψος των λογοτεχνικών περιστάσεων, πολύ το ελπίζουμε. Παίζει κι ο Κέβιν Σπέισι στο φιλμ, τα λέμε αυτά.

ΙΣΩΣ ΠΑΜΕ 2

Μιλάμε για την 100η ταινία του Τακέσι Μίικε και κανονικά αυτό μας αρκεί, αφού ο άνθρωπος αυτός ακροβατεί ανάμεσα στο καλτ και την κινηματογραφική ιδιοφυία. Στα συν ότι «Η λεπίδα του Αθάνατου» έχει να κάνει με σαμουράι. Και μάλιστα απέθαντους.

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!

Το «Μικρό μου Πόνυ» έχει τη δικιά του ταινία που βγαίνει στα σινεμά. Πόσες πιθανότητες έχεις να πας, αν δεν είσαι μπαμπάς και μάλιστα με κορούλα;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved