Το επικό πρότζεκτ των Oats Studios γίνεται όλο και καλύτερο

Sci-fi αριστούργημα σε 6 μόνο λεπτά.

Για αυτό τον Θαυμαστό Καινούργιο Κόσμο που έχουν στήσει στο ίντερνετ τα καταπληκτικά Oats Studios  σου έχουμε μιλήσει ξανά και μάλιστα αναλυτικά, μιας και πιστεύουμε ότι είναι από τα καλύτερα πράγματα που κυκλοφορεί εκεί έξω. Άλλωστε δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον αγαπητό Νιλ Μπλόμκαμπ. Αυτόν τον σκηνοθέτη φαινόμενο από τη Νότιο Αφρική που ελπίζουμε μαζί με τον Ντενί Βιλνέβ να αλλάξει τον κόσμο της επιστημονικής φαντασίας.

Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλάβει πρόκειται για ένα πολύ διαφορετικό πρότζεκτ που αποτελείται από ταινίες μικρούς μήκους και ταινίες… ελάχιστου πραγματικά μήκους, μικρότερες του ενός λεπτού που θυμίζουν διαφημίσεις.

Το τελευταίο χτύπημα λέγεται «ADAM: The Mirror» και αποτελεί το δεύτερο επεισόδιο μια μίνι σειράς με πρωταγωνιστές κάποια καταδικασμένα ανδροειδή (;) που ψάχνουν τη λύτρωση.

Αφού δεις λοιπόν το προηγούμενο βιντεάκι, προχώρα και στο επόμενο. Και νιώσε το Sci-fi μεγαλείο να εξαπλώνεται σε κάθε κύτταρο του μυαλού σου σε μόλις 12 λεπτά.Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies